Apartmaji Dubrovnik in okolica

House&garden by the sea

House&garden by the sea

  • 1 Stars.

House and garden by the sea se nahaja v Orebiću, na samo obali, tik ob plaži. Bujno rastlinje nudi senčen vrt, idealne za oddih in sprostitev. Ravno ta vrt je eden od redkih ohranjenih mediteranskih vrtov, karakterističnih za tipične hiše dubrovačke regije.

Vrt je edinstven za letni oddih, predvsem zaradi neobičajno goste mediteranske vegetacije, ki tvori senco, številne vrtne garniture pa omogočajo oddih in sprostitev. Na samem robu južne strani se nahaja prostor s kamnito garnituro in čudovitim pogledom na morje, sosednjo Korčulo in sosednje otoke.

 

Hiša je primerna za 6+2 oseb, ima pa dve spalnici in studio z raztegljivo zofo, dve kopalnici, dnevno sobo in vrtno teraso. Ob glavbni hiši se nahaja manjša hiška s kaminom, ob njej pa je loža s kamnito mizo, ki je nadkrita in primerna za obedovanje.

Hiša je enonadstropna, v pritličju najdete: popolnoma opremljeno kuhinjo, dnevno sobo z raztegljivo zofo, moderno urejeno kopalnico z jacuzzi tuš kabino, shrambo (velik hladilnik, zamrzovalnik, pralni stroj). V zgornjem nadstropju najdete prostorno spalnico z zakonsko posteljo in pogledom na celoten vrt, dodatno spalnico, kopalnico in pa studio z raztegljivo zofo.

 

Dobrodošli!

 

Naslov: Šetalište Kneza Domagoja 15, Orebić, Hrvaška

Tel.: 00385 20713082

Mobi: 00385 914127000


Šetalište Kneza Domagoja 15, Orebić, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Dubrovnik in okolica
 Manj kot 50 metrov od morja
 Apartmaji Dubrovnik in okolica » Orebić


  • Slike [11]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter