Apartmaji Črna Gora

Hotel Pljevlja

Hotel Pljevlja

  • 0 Stars.

Hotel Pljevlja se nahaja v centru kraja Pljevlje, v Črni Gori. S svojim udobjem in prijaznim osebjem, gostom nudi odlično izbiro za dopustovanje. Od odprtja naprej, hotel Pljevlja krasi eno najbolj popularnih razglednic Črne Gore, njegova terasa pa je pravi logotip črnogorskega turizma.

 

Hotel ima 3 apartmaje, 18 enoposteljnih sob in 18 dvoposteljnih sob. Vse sobe imajo kopalnico, kabelsko TV, Wi-Fi in udobno posteljo. Apartmaji so dvoposteljni (francosko ležišče in dodatno ležišče) in imajo udobno dnevno sobo.

Gostom je na razpolago recepcija, aperitiv bar, prostrano preddverje, kavarna, restavracija, konferenčna soba, soba za druženje (biljard, namizni tenis,...), letni in zimski vrt. Zagotovo vas bo navdušila pestra ponudba restavracije, kjer dajo poseben poudarek ravno lokalnim jedem, pripravljenih iz lokalnih in svežih sestavin.  V sklopu hotela najdete tudi trgovino, pekarno in vrtni žar.

V hotelu za vas organizirajo vse vrste svečanosti (poroka, krst, rojstnodnevne zabave, poslovne dogodke, ...) za do 500 oseb.

 

Kraj Pljevlja se nahaja v bližini Podgorice, okolica pa je posejana s čudovitimi planinami, gozdovi in bogatimi arheološkimi najdbami, prav tako pa je to področje z mnogimi kulturno zgodovinskimi spomeniki.

 

Vabljeni!

 

Naslov: Kralja Petra I bb, Pljevlja, Črna Gora

Tel.: 00382 52323140Kralja Petra I bb, Pljevlja, Črna GoraOther Categories:
 Apartmaji Črna Gora
 Apartmaji Črna Gora » Pljevlja


  • Slike [8]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter