Apartmaji Slovenija

Hotel Manzato

Hotel Manzato

  • 0 Stars.

Hotel Manzato se nahaja v neposredni bližini (peš 2 minuti) od zdraviliškega parka, ki je središče kompleksa Term Rogaške Slatine.
Obdaja ga lasten park drevesc in cvetja, med katerimi vodijo potke do označenih energijskih točk. V našem parku je rekreacijsko igrišče, mize za namizni tenis in balinišče.

V hotelu je 42 ležišč v dve in tri posteljnih sobah s prho, wc-jem in TV, nekatere sobe imajo tudi balkon, recepcija, restavracija za 50 oseb z zunanjo teraso s pogledom na park in zdravilišče, zunanja terasa z ležalniki, večji skupni prostor s kaminom  za dogodke in druženje, bar, savna  aqua detox, prostor za individualne terapije in masaže, otroška igralnica in bralnica. Omogočena je brezžična internetna povezava. Imamo ogromno parkirišče, ki lahko sprejme tudi nekaj avtobusov.

V hotelu so tudi prostori za različne ezoterične delavnice in izobraževanja, kraljestvo zdravja, kraljestvo zvoka za izvajanje zvočnih kopeli z gongom in kraljestvo čaker za izvajanje barvnih terapij. V spodnjih prostorih hotela Manzato je umeščen »Duhovni Planetarni Center Ljubezni in Modrosti«. Hotel je poseben zaradi energije Harmonije in Miru. 
Za naš hotel je značilna vrhunska kvaliteta uslug, odlična kulinarika, ekološka ozaveščenost, maksimalen vnos osebne energije vseh zaposlenih. 

 

Cenik:

Nočitev z zajtrkom:

Do 3 dni: 45 €

Nad 3 dni: 35 €

 

Polpenzion:

Do 3 dni: 48 €

Nad 3 dni: 40 €

Doplačilo za 1 posteljno sobo: 12 €

Turistična taksa: 1,01 €

Cene veljajo za eno osebo na dan.
Študentje, upokojenci, skupine imajo poseben popust! Otroci do 7 leta brezplačno( spijo s starši), od 7do 15 leta 50% popust. Hišni ljubljenčki dobrodošli, doplačilo 5 €/na dan.

 

Naslov: Partizanska 5, Rogaška Slatina, Slovenija

Tel.: 00386 3 5 816 140

Mob.: 00386 70 218 960


Partizanska 5, Rogaška Slatina, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Rogaška Slatina
 Manj kot 50 metrov od morja


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter