Apartmaji Slovenija

Hotel Creina

Hotel Creina

  • 0 Stars.

V Hotelu Creina***  vam nudijo popoln oddih v osrčju Kranja, kjer vam je na dosegu roke tako urbano mestno življenje kot tudi čudovita narava, ki obdaja mesto. Bivanje v Hotelu Creina je res nekaj posebnega, saj je zgradba izjemna arhitekturna mojstrovina, zgrajena leta 1970, po načrtih znanega slovenskega arhitekta prof. Edvarda Ravnikarja, hotel pa je zato bil razglašen za zgodovinsko-kulturni spomenik.

Hotel gostom nudi 87 sob, dva apartmaja in sobe prilagojene invalidom. V vsaki sobi je telefon, minibar, TV, WI-FI, tuš in fen. V hotelu je tudi restavracija, ki vas bo prevzela s svojimi specialitetami, uživali pa boste lahko tudi v hotelski kavarni in na čudovitih terasah.

 

Hotel Creina je odlično lociran, saj je le 7 km oddaljen od letališča, 25 km od prestolnice, 17 km od znanega smučišča Krvavec in 29 km od turističnega in športnega centra Bled. Sproščate se lahko tudi na prijetnih sprehodih po kanjonu reke Kokre, med kolesarjenjem (izposoja koles možna v hotelu), raziskovanjem sosednjih polj in hribov, aktivnejši športniki pa se boste rekreirali pri vzponu na kakšen bližnji gorski vrh. V zimskem času nudijo tudi ugodne smučarske pakete. Vabljeni!


Za vse podrobnejše informacije glede cen ter ostale ponudbe smo vam na voljo na kontaktih.


Naslov: Koroška cesta 5, Kranj, Slovenija

Tel.: 00386 42817511

Tel.: 00386 42817504

Spletna stran: www.hotelcreina.si


Koroška cesta 5, Kranj, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Kranj


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter