Apartmaji Slovenija

Gostišče Erlah

Gostišče Erlah

  • 0 Stars.

Gostišče Erlah se nahaja v vasi Ukanc ob Bohinjskem jezeru. Gostom nudijo odlično hrano in pijačo, na voljo pa so tudi namestitve.

V ponudbi imajo pet dvoposteljnih in eno triposteljno sobo. Vsaka soba ima balkon, WC, tuš, satTV in centralno ogrevanje.

Gostom sta na voljo tudi dva apartmaja, in sicer za 2+1 in 2+2 oseb. Vsak apartma ima kuhinjsko nišo, spalnico, balkon in kopalnico.

Gostom sob in apartmajev nudijo možnost samopostrežnega zajtrka ali polpenziona, prav tako je na razpolago parkirišče, shramba za smučarsko opremo, izposoja koles, pop potrebi pa v vaš apartma/sobo dodajo tudi otroško posteljico.

 

Restavracija gostišča Erlah sprejme do 50 oseb, poleti pa odprejo še letno teraso, kjer je prostora za 80 gostov. V ponudbi imajo tudi prostor za zaključene družbe (praznovanja, poroke, obletnice,...). Gostišče se ponaša tudi z odlično hrano in pripravo slovenskih narodnih jedi, zraven pa vam postrežejo odlična domača vina. Gostom sob in apartmaja nudijo možnost samopostrežnega zajtrka in polpenziona.


Na dopustu pa vam vsekakor ne bo dolgčas, saj je Gostišče Erlah odlična izhodiščna točka za razne pohode, gorsko kolesarjenje in tudi adrenalinske športe, uživanje v Bohinjskem jezeru ali pa vodnem parku Aqua Park. Pozimi pa boste uživali v smučanju, teku na smučeh, drsanju, sanjkanju in še številnih drugih aktivnostih.

Vabljeni!

 

Naslov: Ukanc 67, Bohinj, Slovenija

Tel.: 00386 45723309

Mobi: 00386 41564902


Ukanc 67, Ribičev Laz, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Bohinj


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter