Apartmaji Slovenija

Gostilna in motel pri Lešniku

Gostilna in motel pri Lešniku

  • 0 Stars.

Gostilna pri Lešniku se nahaja na Dupleški cesti v Mariboru. V svoji ponudbi imajo gostišče, motel in pa wellness storitve.

Odlična ponudba restavracije bo zadovoljila prav vse okuse in zahteve gostov. Prostora imajo dovolj tudi za manjše in večje družbe, poslovna in zasebna srečanja, poroke in praznovanja. S pestrim izborom odlične hrane in vrhunskega vina bo vaš obisk zagotovo nepozaben.

V motelu pa lahko najamete apartma za 4 osebe, 16 dvoposteljnih sob, 2 enoposteljni sobi ali pa 3 štiriposteljne sobe. Na voljo je tudi prostorna suita za dve osebi, primerna predvsem za mladoporočence ali pare na romantičnem oddihu. Vse namestitvene kapacitete so popolnoma opremljene.

V Wellnessu Vital Spa bodo poskrbeli za popolno sprostitev vašega duha in telesa. Na voljo imajo tri različne Spa suite, opremljene s sodobnimi savnami (finska savna s solnimi kristali in barvno kromoterapijo, infrardeča in parna kopel), udobnimi ležišči, whirlpoolom ali vodno masažno kadjo. Privoščite si lahko tudi masažo z eteričnimi olji ali sprostitveno masažo terapevta.

Pri Lešniku oz. v neposredni bližini, se lahko zabavete tudi pri raznih aktivnostih, kot npr.: mini golf, sprehodi, kolesarjenje, otroško igrišče, jahanje, odbojka, tenis, vsako nedeljo pa vas vabijo na jutranjo vadbo z zvočnim terapevtom Marjanom Zelenikom.

 

Vabljeni!

 

Naslov: Dupleška cesta 49 (Brezje), Maribor, Slovenija

Tel.: 00386 24712322


Dupleška cesta 49 (Brezje), Maribor, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Maribor


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter