Naravni park Lonjsko polje

Etno vas Stara Lonja

Etno vas Stara Lonja

  • 0 Stars.
Posestvo družine Bojanić je urejeno in prenovljeno v tradicionalnem slogu kot del starinske vasi Stara Lonja. Čaroben kraj, ki okusno združuje čas preteklosti in udobje sedanjosti, kraj v katerem vas objamejo neokrnjena narava, tišina hrastovih dreves, čist zrak in petje ptic. 
Etno vas se nahaja v samem srcu Parka narave - Lonjsko polje, od koder lahko krenete sami ali v spremstvu prijaznih lastnikov na vožnjo s kolesi, na sprehode po pašnikih in močvirjih, na vožnjo s čolni ali ribolov na reki Savi in Stari Savi ali pa uživate v športnih aktivnostih na travnatem igrišču na posestvu (mali nogomet, odbojka, badminton, košarka, starinsko keglanje,...). 

Nudijo namestitev v treh čudovito urejenih dvoposteljnih sobah, vsaka soba ima svojo kopalnico in čajno kuhinjo ter prostornem apartmaju za 2 osebi, skupno lahko trenutno namestijo 8 oseb. Prostori so ogrevani in zato primerni tudi za zimski oddih. 
Na voljo vam je uporaba starega "senika", ki je urejen kot letna kuhinja s "pecano", ki omogoča pripravo jedi na tradicionalen način. Po želji boste lahko kuhali sami, ob pomoči gostiteljev ali pa vam bodo domačo hrano pripravili.

Člani družine Bojanić vas bodo z veseljem popeljali na številne izlete naravnih in kulturnih atrakcij, fotosafari in nepozabne izlete s kolesi ali čolni do konjev, do gozdne hiše, po koritu Stare Lonje, na obisk vasi, v šolo "bućkanja" in splavarjenje. Širna prostranstva Lonjskega polja so idealen kraj tudi pozimi, saj poleg vsega navedenega omogočajo še tek na smučeh ali pa preprosto kraj, kjer lahko pričakate novo leto.

Lonjsko polje je balzam za dušo in telo mestnega človeka, ki živi v vsakodnevni naglici in stresu. Oddih v Etno vasi Stara Lonja bo zagotovo nekaj najlepšega, kar ste doživeli v zadnjem času, nekaj, zaradi česar se boste želeli vračati in vam Lonjskega polja nikoli ne bo dovolj.
Pridite, vdihnite polna pljuča svežega zraka in se napolnite s harmonijo narave.


Naslov: Lonja 50, Gušće, Hrvaška

Tel.: 00385 44 710 619

Mob.: 00385 91 505 5543

Mob.: 00385 91 525 4540

 


 


Lonja 50, Gušće, HrvaškaOther Categories:
 Naravni park Lonjsko polje


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter