Naravni park Lonjsko polje

Eko izletniška kmetija Bistrički

Eko izletniška kmetija Bistrički

  • 0 Stars.

Turistična kmetija Bistrički se nahaja na robu Lonjskega polja – Parka Narave, samo 55 km od Zagreba v vasi Osekovo, ki je poznana po številnih gnezdih belih štorkelj ter bogati zgodovinski in kulturni dediščini.

Eko izletniška kmetija Bistrički se razprostira na 5.000 m2 dvorišča in 20.000 m2 dodatnega prostora, kjer ima vsak gost možnost spoznati in začutiti tradicionalno življenje na vasi. Prijazna družina Bistrički skrbi za bogato ponudbo domače, ekološke, zdrave hrane in pijače (krap »na rašljah«, odojki, jagnjetina z ražnja, kotlovina, domače klobase in sir, kruh iz krušne peči, domače sladice in še mnogo več). Kmetija lahko sprejme tudi večje skupine, ki jih gospodar Vladimir, ki je hkrati tudi vodnik za Lonjsko polje, z vozovi popelje na ogled krajevnih znamenitosti, ali pa se na pot podate s kolesi (arheološkega najdišča iz rimske dobe, tradicionalne moslavačke kmetije, gnezdišča štorkelj in seveda Lonjsko polje vse do reke Lonje).


V svoji ponudbi imajo tudi 2 sobi s 3 ležišči, ki so odlično opremljeni (balkon, terasa, klima, TV, internet). Zunaj boste lahko pekli na žaru, tudi hišni ljubljenčki so dobrodošli. Izletniška kmetija Bistrički vam bo ostala v nepozabnem spominu in radi se boste vračali.
 

 

Naslov:  Ulica Hrvatskih branitelja 14 , Osekovo, Hrvaška


Tel. in Fax: 00385 44 642 570 (Vladimir Bistrički)


Mob.: 00385 98 591 088

 


Ulica Hrvatskih branitelja 14 , Osekovo, HrvaškaOther Categories:
 Naravni park Lonjsko polje


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter