Apartmaji Slovenija

Domačija Lobič Malenca

Domačija Lobič Malenca

  • 0 Stars.

V majhnem kotičku Slovenije, ob reki Kolpi, je domačija Lobič Malenca, ki nudi najeme sodobno opremljenih apartmajev, za vse tiste, ki ste naveličani in utrujeni od napornih delavnikov, željni sprostitve in oddiha, pa tudi za avanturiste in raziskovalce.

Nahaja se v čudoviti naravi občine Kostel, katere pokrajina je mnogim dobro poznana, saj je s svojo neokrnjeno naravo, rastlinskim in živalskim svetom neponovljiv naravni biser. Med lepotami Kostela moramo najprej omeniti mejno reko Kolpo, ki je ena najčistejših rek v Sloveniji. Domačija je v krajinskem parku Kolpe, obdana z številnimi naravnimi in kulturnimi znamenitostmi, ki si jih je vredno ogledati. Tisti, ki ste bolj v stiku s svojim duhom in telesom, lahko obiščete tudi posebne energijske točke z litopunkturnimi kamni.

Domačija Lobič je odprta skozi vso leto, apartmaji pa so namenjeni posameznikom, družinam pa tudi zaključenim skupinam za praznovanja ali izobraževanja. Po predhodnem dogovoru in naročilu bodo prijazni gostitelji pripravili tudi  zajtrk, kosilo in večerjo. Za vse vaše želje z veseljem poskrbi oskrbnica.

V pritličju je gostinski del s svojevrstno notranjo opremo, ki ji daje poseben čar umetelno izdelana krušna peč, kjer večkrat na teden zadiši po svežem kruhu.

Po raznih aktivnostih v okolici, pa vas v domačiji Lobič čakajo trije sodobno opremljeni apartmaji s 5 ležišči in en apartma, ki ima 4 ležišča in dodatno otroško posteljico. Vsi apartmaji so opremljeni z LCD televizorjem, kuhinjsko nišo z hladilnikom in vso opremo, internetom  ter prostorno kopalnico.

Na domačiji nudijo več vrst pogostitev, od lokalnih jedi do jedi po vašem izboru in narezkov. Naj bo to praznovanje rojstnega dne, poroka, poslovni zaključek ali kosilo med izletom. Jedilnica na domačiji je s svojo prostornostjo in dodatno ponudbo za razgibano in zanimivo dogajanje primerna za vse priložnosti.

Postrežejo vas z aperitivom, skuhajo kosilo po vaših željah (o katerih se predhodno dogovorite), ali pa si preprosto izberete jedi iz jedilnega lista.


Cene:

Najem po osebi/posteljo (skupna ležišča oz. delitev ap.) = 20 €/noč

Nočitev z zajtrkom = 24 €/noč

Polpenzion = 31 €/noč

Zajtrk = 4 €

Kosilo/večerja = 7 €

 

Otroci:

0-4 let = brezplačno

4-12 let = - 30 %

 

Najem celotnega apartmaja = 75 €/noč*; za dve ali več nočitev = 65 €/noč*

*V to ceno hrana ni vključena in se računa po ceniku prehrane na osebo

**Turistična taksa v ceno ni vključena in znaša 1,01 eur / dan za odrasle osebe in 0,50 eur / dan za otroke 7 - 18 let.

 

Izven sezone možen tudi najem CELOTNE DOMAČIJE že od 290 – 350 € na noč!!!


Če želite poslati povpraševanje po e-pošti, kliknite desno zgoraj na »Pošlji sporočilo«!Naslov: Grgelj 5, 1336 Kostel, Slovenija

Mobi: 00386 40210493Grgelj 5, 1336 Kostel, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Črnomelj


  • Slike [6]
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter