Apartmaji Slovenija

Dijaški dom SŠGT Radenci

Dijaški dom SŠGT Radenci

  • 0 Stars.

Dijaški dom SŠGT Radenci deluje v sklopu šole, ki že petdeset let izobražuje rodove za delo v gostinstvu in turizmu. Dijaški dom se nahaja v neposredni bližini avtobusne postaje, v središču zdraviliškega kraja Radenci, ki slovi po slatinskih vrelcih, ki so ime tega kraja v podobi treh src ponesli v svet. Slikoviti tok reke Mure, ki je mejna reka med Prlekijo in Prekmurjem, je zanimiv za vožnjo s čolnom, iz desnega na levi breg pa se da popeljati tudi s starodavnim brodom. Nad dolino slatinskih izvirov pa se razprostirajo položna pobočja Kapelskih goric, ki nudijo čudovite poglede na pokrajino ob Muri.
Dijaški dom SŠGT Radenci razpolaga s 60-imi sobami. Večina je dvoposteljnih, nekaj sob pa je tudi  triposteljnih. Sanitarije so skupne za 4 oz. 6 sob. Vsaka soba ima WI-FI.
Če vas pot zanese v Radence, vam v dijaškem domu razen nočitev v urejenih sobah nudijo tudi daljše bivanje z zajtrki, kosili, malicami in večerjami – skratka,  prilagodijo se vašim željam in potrebam. Nočitve ponujajo že za 16,00 € po osebi. Večjim skupinam dajejo tudi popuste.
Gostom so na voljo: fitnes, zunanje igrišče, multimedijske učilnice za večje in manjše skupine ter večnamenska dvorana.  Za rekreacijo vam lahko organizirajo najem športne dvorane pri šoli, pa tudi kopanje v Zdravilišču Radenci.
Dijaški dom je v mreži Youth Hostlov. Člani IYHF imajo na nočitve 10% popust.

 

Naslov: Prisojna cesta 4, Radenci, Slovenija

Tel.: 00386 25669160, 00386 41 605 161

 Prisojna cesta 4, Radenci, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Murska Sobota
 Hostli Slovenija


  • Slike [5]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter