Apartmaji Slovenija

Camping Perun

Camping Perun

  • 0 Stars.

Avtokamp in okrepčevalnica Perun se nahaja v vasi Lipce, ki se nahaja v bližini mejnega prehoda karavanke. Ob kampu se nahaja akumulacijsko jezero na reki Savi.

V kampu nudijo parcele za avtodom z električnim priključkom in vodo, ponujajo pa tudi možnost zimovanja prikolic. V sklopu kampa je tudi okrepčevalnica, kjer nudijo pijačo in pa hrano po dogovoru, najamete pa lahko tudi brunarico in piknik prostor za zaključene družbe.

Kamp ponuja veliko možnosti za šport in rekreacijo, kot npr. pohodništvo, ribolov, kolesarjenje, čolnarjenje, planinarjenje, odločite pa se lahko tudi za obisk bližnjih turističnih znamenitosti.

 

Prava posebnost kampa pa je zagotovo hotel za pse, ki deluje že 15 let, psom pa nudijo izvrstno oskrbo in hrano. Vaš ljubljenček se bo zabaval na ograjenem travniku in pri plavanju. Sprejmejo vse pse, ki so zdravi, cepljeni in ki imajo zdravstveno izkaznico za psa. Psa lahko dvakrat tedensko pripeljete tudi v pasjo šolo, kjer bo deležen strokovnega vodstva in šolanja za razne izpite (A, B, B-H, C, 1, 2, 3 in izpit sledenja).

 

Vabljeni!

 

Naslov: Blejska Dobrava 160, Blejska Dobrava, Slovenija

Mobi: 00386 41 666 187Blejska Dobrava 160, Blejska Dobrava, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija » Bled
 Kampi Slovenija


  • Slike [8]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter