Apartmaji Slovenija

Camp Šobec

Camp Šobec

  • 0 Stars.

Kamp Šobec se razprostira v prijetni senci borovega gozda med reko Savo Dolinko in manjšim jezerom z otokom. Prisotnost vode in dreves, razgledi na vrhove Karavank ter skrbno negovane zelenice  dajejo  enemu najlepših kampov v Evropi  edinstven značaj.  Široka paleta objektov in storitev za  udobno bivanje v naravi,  neštete možnosti za aktivno preživljanje prostega časa ter odlična lega v samem osrčju Gorenjske so dodatni razlogi  mednarodni sloves kampa najvišje kategorije.

Po površini največji slovenski kamp ponuja 400 skrbno urejenih kampirnih mest z električnimi priključki  na 15 hektarjih površine.  Ponos kampa Šobec  so leseni bungalovi zgrajeni v alpskem slogu, ki ponujajo najvišjo kakovost namestitve. Gostom je na voljo naravno kopališče z vodnim parkom, teniška igrišča ter  igrišča za odbojko na mivki, minigolf in košarko.
Zaradi svoje lege ob reki Savi je Šobec izredno priljubljen med ribiči in kajakaši, spusti z rafti so iz kampa organizirani dnevno. Neposredna bližina Bleda, Radovljice in Triglavskega narodnega parka vabita k odkrivanju naravnih in kulturnih znamenitosti Gorenjske
Kamp Šobec – Vaš prostor v naravi!

 

Cena: lahko si jih ogledate na njihovi spletni strani

 

Naslov: Šobčeva cesta 25, Lesce, Slovenija

Tel.: 00386 4 5353 700
Šobčeva cesta 25, Lesce, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Bled
 Kampi Slovenija


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter