Apartmaji Slovenija

Camp Danica***

Camp Danica***

  • 0 Stars.

Camp Danica *** se nahaja le nekaj 100 metrov od centra Bohinjske Bistrice, na mirnem in zelenja polnem predelu, tik ob reki Savi. Kamp in njegova okolica zagotavljata popolno sprostitev, saj se nahaja v sami naravi, pa vendar dovolj blizu trgovin, barov, vodnega parka, restavracij,...

V kampu je prostora za do 700 gostov, na voljo pa so prostori v senci, na soncu, ob reki ali v bližini recepcije in športnih igrišč. Kamp razpolaga z moderno opremljenimi sanitarijami, pralnico, postajo za kamperje, prostorom za piknike, električnimi priključki po celotnem kampu, na voljo pa je tudi brezplačen Wi-Fi. Kamp se ponaša tudi z igrišči za tenis, badminton odbojko in namizni tenis, na voljo je tudi otroško igrišče in pa večnamenska športna dvorana.

V sklopu kampa najdete tudi bar Allo Allo in pa restavracijo Danica. V restavraciji si lahko privoščite okusne tradicionalne jedi, pripravljene na sodoben način. V poletni sezoni nudijo tudi pripravo zajtrkov in kosil.

 

Zima v kampu...

Pozimi vas v kampu pričakujejo ogrevani sanitarni prostori, postaja za avtodome, Wi-Fi, električni priključki. Organiziran je tudi brezplačen ski bus do smučišča in nazaj. Vsem gostom prav tako nudijo popust pri nakupu smučarskih vozovnic. Poleg smučanja, lahko uživate tudi v teku na smučeh, nordijski hoji, krpljanju, sankanju, ledenem plezanju, drsanjem, ... V veselem decembru pa so v večnamenski dvorani organizirane tudi razne prireditve.

 

Cene:

Odrasli: od 8,5 € do 12,6 €

Otroci (7- 14 let): od 6,4 € do 9,5 €


Dobrodošli!

 

Naslov: Triglavska 60, Bohinjska Bistrica, Slovenija

Tel.: 00386 45721702

Fax: 00386 45723330

Spletna stran: www.camp-danica.si
Triglavska 60, Bohinjska Bistrica, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija » Bohinj
 Kampi Slovenija


  • Slike [10]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter