Apartmaji Dubrovnik in okolica

Apartmani Mratović

Apartmani Mratović

  • 0 Stars.

Hiša se nahaja izven centra mesta (1500 m od centra Drača) na polotoku Pelješac, kjer lahko pričakujete mir in tišino. Oddajamo 4 apartmaje (tri na podstrešju in enega v pritličju), ki so od morja oddaljeni 100 m. Okoli hiše je veliko zemljišče in zagotovljeno parkirišče.

Apartma v pritličju ima veliko teraso, spalnico z zakonsko posteljo, kuhinjo s prostorno dnevno sobo, v kateri se nahaja zofa (po potrebi dodatno ležišče za dve osebi) in kopalnico.

Prvi apartma na podstrešju se nahaja na vzhodni strani hiše, ima dve 2-posteljni sobi, kuhinjo in kopalnico. Pred apartmajem je balkon s prečudovitim pogledom na morje in okolico.

Drugi apartma se nahaja na sredini podstrešja, ima dve sobi (ena z zakonsko posteljo in ena z dvema ležiščema za otroke), manjšo kuhinjo in kopalnico. Iz avle je čudovit pogled.

Tretji apartma na podstrešju se nahaja na zahodni strani hiše in ima lasten vhod, eno 2-posteljno sobo z dodatnim ležiščem za eno osebo, kuhinjo z jedilnico in kopalnico. Pred apartmajem je avla s prečudovitim pogledom na morje.

 

Naslov: Drače Sutvid 6, Janjina, Hrvaška

Tel.: 00385 20 741 368 (Zdravko Mratović)


Drače Sutvid 6, Janjina, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Dubrovnik in okolica
 Apartmaji Dubrovnik in okolica » Pelješac


  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter