Apartmaji Split in okolica

Apartmani Marinac

Apartmani Marinac

  • 0 Stars.

Apartmani Marinac se nahajajo v samem centru mesta Split v starem delu imenovanem Radunica. Radunica je eden izmed najbolj poznanih delov starega mesta Splita in je svojo tradicijo domače zabave in sproščenosti zadržala do denašnjih dni. Vsako leto se tu zadnji teden v šestemu mesecu organizirajo dnevi Radunice ob katerih se ljudje spomnejo starih časov na tipični dalmatinski način ob glasbi, ribjih jedeh in vinu. In prav v tem duhu so nastali Apartmani Marinac.

Apartmani Marinac se nahajajo se v 300 let stari kamniti hiši poleg Duplančićevega dvor, obnovljeni na moderen in luksuzen način ampak vseeno s privdihom preteklosti ob miru in toplini. V svoji ponudbi imajo 4 apartmaje in sicer 2 apartmaja za 4 osebe (2+2), en apartma za 5 oseb (4+1) in en apartma za 2 osebi (1+1) Apartmaji so opremljeni z sat TV, DVD, internetom, radijem, hladilnikom, zmrzovalnikom, mikrovalovno pečico, pralnim strojem in klimo. Kajenje in hišni ljubljenčki so v apartmajih dovoljeni.

Apartmaji so od Dioklecijanove palače oddaljeni samo 2-3 minute hoje kar vam omogoča da si vsak dan ogledate številne znamenitosti. Nahajajo se v bližini Splitske trajektne luke ki vam omogoča prevoz na otoke kot so Hvar, Brač, Šolta, Vis ali pa Korčula kar vam omogoča obisk le teh. Če pridete v Split z vlakom ali avtobusom bolše mesto nebi mogli izbrati saj ste od njihovih prostorov oddaljeni samo 5 minut hoje. Apartmaji so od morja oddaljeni 500 metrov, od restavracije 200 metrov in od trgovine 5o metrov.


Naslov: Radunica 93, Split, Hrvaška

Mob.: 00385 91 603 4387

Mob.: 00385 95 903 0703


Radunica 93, Split, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Split in okolica
 Apartmaji Split in okolica » Split


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter