Apartmaji Istra

Apartmajska hiša Zdenka

Apartmajska hiša Zdenka

  • 0 Stars.

DOBRODOŠLI V HIŠI ZDENKA!

Uživajte v Istri, eni od najlepših regij na Hrvaškem in doživite Poreč in istrski način življenja - v naših apartmajih lahko to sanje uresničite. Naši apartmaji ponujajo več udobja in več prostora kot primerljiv hotel – in to za boljšo ceno!

Wi-Fi BREZPLAČNO!
KLIMATSKA NAPRAVA BREZPLAČNO!
PARKIRANJE NEPOSREDNO PRED HIŠO BREZPLAČNO!


Hiša Zdenka vključuje skupno štiri apartmaje med 50-65 m2, vsaka z največ štirimi ležišči (apartma št. 4 celo do pet). Vse namestitvene enote so funkcionalne, imajo odprto kuhinjo, jedilnico, prostoren dnevni prostor, udobne sobe, kopalnico in prostorne terase/balkone s pogledom na dobro urejen in bogat vrt. Naši apartmaji omogočajo odkrivanje Poreča brez omejevanja življenjskega sloga.

Mirno, a blizu mesta, v neposredni bližini morja, nudi raznolike prostočasne dejavnosti. Znamenitosti, restavracije, bari, mestno središče in morje so dosegljivi le v 10-15 minutah, saj so naši štirje dobro opremljeni apartmaji v bližini centra, a na mirni lokaciji. V slikovitem mestu je veliko nakupovalnih možnosti, v neposredni bližini je na voljo majhen supermarket in pekarna.

++++++++++++++++++++

APP #1
Apartma »Zdenka 1«: Velikost ca. 60-70m2, glavna spalnica z zakonsko posteljo, kopalnica, pokrita terasa, klima, centralno ogrevanje, sef. Idealno za 2-4 osebe.

Oprema: Kompletna kuhinjska oprema, aparat za kavo, SAT TV, klima, sef, sušilec za lase, grelnik vode, električni žar, toaster, pralni stroj in likalna deska ter likalnik.

++++++++++++++++++++

APP #2
Apartma »Zdenka 2«: Velikost ca. 65m2, spalnica z zakonsko posteljo, dnevna soba in kuhinja z dvema dodatnima spalnicama na raztegljivem kavču, kopalnica, pokrita terasa, klima, centralno ogrevanje, sef. Idealen za 4 osebe.

Oprema: Kompletna kuhinjska oprema, aparat za kavo, SAT TV, klima, sef, sušilec za lase, grelnik vode, toaster, pralni stroj in likalna deska ter likalnik.

++++++++++++++++++++

APP #3
Apartma »Zdenka 3«: Velikost ca. 50m2. Apartma ima dve spalnici z zakonsko posteljo, idealen za 4 osebe.

Oprema: dve spalnici, popolnoma opremljena kuhinja, aparat za kavo, kopalnica, pokrita terasa, centralno ogrevanje, SAT TV, električni žar, likalna deska in likalnik, klima, sušilec za lase, grelnik vode, toaster , pralni stroj.

++++++++++++++++++++

APP #4
Apartma »Zdenka 4«: Apartma je povsem nov, zgrajen v 1. nadstropju in ponuja dve popolni spalnici za dve osebi, idealne pogoje za sproščujoče počitnice. Raztegljiv kavč v dnevni sobi ponuja tudi prostor za drugo osebo, zato je ta apartma primeren za največ pet oseb.

Oprema: dve spalnici, ena z zakonsko posteljo, ena z dvema ločenima ležiščema, raztegljiv kavč za eno osebo, dnevna soba in jedilnica, popolnoma opremljena kuhinja, vključno s pomivalnim strojem, kopalnico, balkon, centralno ogrevanje, SAT TV, električni žar, sušilec za lase, grelnik vode, toaster in še veliko več.

 

Naslov: Ilirska ul. 7, 52440, Poreč, Hrvaška

Mobi: 0049 171 2630307


Ilirska ul. 7, 52440, Poreč, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Istra
 Apartmaji Istra » Poreč


  • Slike [11]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter