Apartmaji Zadar in okolica

Apartmaji Zuanović

Apartmaji Zuanović

  • 0 Stars.

Na čudovitem spoju gora in morja, v kraju Seline, vas pričakujejo prijazni lastniki apartmajev Zuanović. V ponudbi imajo tri popolnoma opremljene apartmaje.

 

Apartma 4+1: pritličje, 55m2, 2 spalnici (ena za dve osebi in ena za tri), kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, satTV, kopalnica (pralni stroj), terasa s pogledom na morje, posteljnina in brisače (menjava enkrat tedensko)

Apartma 6+1: zgornje nadstropje, 69m2, tri spalnice (ena z zakonsko posteljo, ena z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem ter ena z ločenimi ležišči), kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, satTV, klima, kopalnica (pralni stroj), ločen WC, prostorna in delno nadkrita terasa s panoramskim pogledom na morje, dodatna nadkrita terasa, posteljnina in brisače (menjava enkrat tedensko)

Studio apartma 2+1: pritličje, satTV, klima, velika terasa s pogledom na morje, vrt z zunanjim tušem in kaminom, spalnica, kuhinja, kopalnica (pralni stroj), posteljnina in brisače (menjava enkrat tedensko)

 

Gostom vseh apartmajev je na voljo uporaba zunanjega tuša, kamina, vrtnega pohištva in parkirišča. Hišni ljubljenčki so dobrodošli (doplačilo 5 €/dan). Hiša je obdana z ograjenim vrtom (1500m2), polnim zelenja, mediteranskega rastja in dišečih rož, kar je idealno za sprostitev in zabavo. V neposredni bližini se nahaja 10 km dolga kolesarska steza, ki povezuje Seline in Nacionalni park Paklenica.

Apartmaji so od morja oddaljeni le 20 metrov, od centra mesta, trgovin, restavracij in barov pa 2,5 km. V bližini je tudi veliko možnosti za izlete. Obiščete lahko P Paklenica, se odpravite na plezanje, Winnetou Jeep safari, rafting na Zrmanji, obiščete kanjone na Zrmanji, Kornate, Zadar...


Cene:

Studio apartma 2+1: že od 25 €/dan

Apartma 4+1: že od 40 €/dan

Apartma 6+1: že od 60 €/dan

 

Vabljeni!

 

Naslov: Reljan 71, Seline, Hrvaška

Mobi: 00385 989390061 (ga. Ana)


Reljan 71, Seline, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Zadar in okolica
 Apartmaji Zadar in okolica » Starigrad - Paklenica


  • Slike [13]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter