Apartmaji Zadar in okolica

Apartmaji Višnja

Apartmaji Višnja

  • 0 Stars.

Apartmaji: 4+1, 4+1

Do plaže: 30 metrov

 

Apartmaji Višnja se nahajajo na otoku Ošljaku, ki je od Zadra oddaljen približni 5 km in se nahaja v neposredni bližini otoka Ugljana. Borovci, ciprese, oljke in kristalno čisto morje, nudijo prav posebno atmosfero, primerno za vse, ki radi uživate v miru in tišini.

 

Gostom je na voljo najem dveh apartmajev, v hiši, ki je od morja in plaže oddaljena samo 30 metrov. Apartmaja sta primerna za 4+1 oseb, vsak ima 50m2, dve spalnici, dnevno sobo, opremljeno kuhinjo, kopalnico, dnevno sobo s pogledom na morje in otok Ugljan, satTV in klimo. V apartmajih so tudi brisače in posteljnina. Hiša je obdana z zelenim vrtom, kjer je tudi vrtni žar. Prijazni lastniki vas bodo z veseljem odpeljali v trgovino ali pa vam prinesli, kar boste naročili. Gostom je na voljo tudi privez za čoln.

 

Okoli celotnega otoka vodi 2.5 km steze, primerne za sprehajanje, uživanje v razgledu, raziskovanje skritih zalivov, obisk svetilnika ali ruševin starodavnih mlinov. Na otoku je tudi restavracija. Otok je z Zadrom povezan s trajektno linijo (štirikrat dnevno).


Dobrodošli!

 

Naslov: otok Ošljak, Hrvaška

Mobi: 00385 912299272


otok Ošljak, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Zadar in okolica
 Apartmaji Zadar in okolica » Otok Ugljan


  • Slike [8]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter