Apartmaji Split in okolica

Apartmaji Vis Talež

Apartmaji Vis Talež

  • 0 Stars.

Apartmaji Vis Talež se nahajajo v obnovljenem zaselku Talež, na otoku Visu. Talež je lociran na 220 metrih nadmorske višine, obdan s cipresami in borovci ter nudi dih jemajoč pogled na morje in sosednje otoke. Obnova zaselka traja od leta 2000, lastniki pa želijo povrniti njegov prvoten izgled, notranjost objektov pa opremiti na sodoben način. Gostom zaselka je na voljo popolna intima, mir in tišina. V zaselku so na voljo trije apartmaji, in sicer Luci, Nona in Pere.


Vsak apartma je priemren za 4 osebe in ima 60m2, dve spalnici, kuhinjo z jedilnico, kopalnico, klimo, TV in teraso. Vsak apartma se nahaja v svoji hiši, predvideno je da jih najamejo tri družine ali skupina prijateljev (do 12 oseb).

 

Za vse goste je predvidena tudi uporaba hiše (40m2), ki je namenjena skupnemu druženju, ima pa satTV, točilni pult, računalnik in odprt kamin. Okolica apartmajev je lepo urejena, gostom je na razpolago tudi uporaba skupnega bazena in kamina. Do zaselka se lahko dostopa z osebnim avtomobilom (makedamska cesta), prav tako pa se je možno dogovoriti za vsakodnevno dostavo živil iz mesta.

 

Vabljeni v Talež!

 

Naslov: Talež bb, 21480 Vis, Hrvaška

Mobi: 00385 915041282

Talež bb, 21480 Vis, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Split in okolica
 Apartmaji Split in okolica » Vis


  • Slike [10]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter