Apartmaji Zadar in okolica

Apartmaji Villa Antica

Apartmaji Villa Antica

  • 0 Stars.

Villa Antica  se nahaja 200 m od morja v centru Selin, med Nacionalnim parkom Velika in Mala Paklenica. Villa Antica lahko sprejme do 33 oseb  (12 sob). V svoji ponudbi imajo dva apartmaja za 2 osebi, ki imata tudi dve pomožni ležišči (2+2) in en apartma za 4 osebe, ki ima poleg še dve pomožni ležišči (4+2). V sobo vam lahko dodatno postavijo tudi otroško posteljico. Apartmaji imajo teraso, pogled na morje, sat TV, internet, sef in zagotovljeno parkirišče. Na voljo pa vam je tudi uporaba skupnega dnevnega prostora z družabnimi igricami in TV-jem ter jedilnice in žara na vrtu. Namestitev je zato primerna tudi za dve ali tri družine, ki želijo preživeti dopust skupaj in hkrati v udobju svoje zasebnosti.

Villa Antica je za poletne užitke svojih gostov poskrbela tudi z imenitno zasebno plažo, ki je opremljena s klopmi (kot v parku), mizami, stoli in ležalniki, ter vrtno hišo, kjer se nahajajo rekviziti za plažo, WC, tuš s toplo in hladno vodo in hladilnik za pijačo. Za igre na plaži vam nudijo mizo za namizni tenis, kriket, balinanje, badminton in šah, otrokom pa so na voljo gugalnica, tobogan in drugo. 

Riviera Paklenica vas bo osvojila tudi s svojimi kulturnimi in naravnimi lepotami, prijetno klimo (ki je primerna tudi za srčne in pljučne bolnike) in številnimi možnostmi za izlete.

 

Dobrodošli!

 

Naslov: Franje Tuđmana 42, Seline, Hrvaška

Tel.: 00385 91 7668147

Tel.: 00385 23 656220

 

 

  


Franje Tuđmana 42, Seline, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Zadar in okolica
 Apartmaji Zadar in okolica » Starigrad - Paklenica


  • Slike [11]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter