Apartmaji Zadar in okolica

Apartmaji Vidić

Apartmaji Vidić

  • 0 Stars.

Apartmaji Vidić se nahajajo v mestu Biograd na Moru, ki je obalno mesto, morsko pristanišče in letovišče v Severni Dalmaciji, 30 kilometrov južno od Zadra. Mesto je zgrajeno delno na polotoku in delno na celini. Apartmaji Vidić vam nudijo nastanitev v treh apartmajih.

 

Apartma 1 (6+0) je velik 80m2 in vključuje tri spalnice z zakonskimi posteljami, kuhinjo, popolnoma opremljeno z električnimi aparati, jedilnico in dnevno sobo, dve kopalnici z WC-jem in tušem ter lasno pokrito teraso z mizo in stoli.

Apartma 2 (2+2) je velik 50m2 in vključuje spalnico s francosko posteljo, kuhinjo, popolnoma opremljeno z električnimi aparati in jedilnico, dnevno sobo z dvema dodatnima posteljama, kopalnico z WC-jem in kadjo ter lastno teraso z mizo in stoli.

Studio apartma 3 (2+0) je velik 23m2 in vključuje spalnico s francosko posteljo, kuhinjsko nišo z vso električno opremo, kopalnico z WC-jem in tušem ter lastno teraso z mizo in stoli.

 

Vsem gostom so na voljo zunanji žar, posteljnina in brisače, televizija ter brezplačna uporaba interneta, dovoljen je en hišni ljubljenček na nastanitveno enoto. Uporaba klimatske naprave ter taksa za ogrevanje sta plačljivi. Apartmaji so od morja oddaljena 250 metrov, od centra mesta 100 metov ter od restavracije 20 metrov.

 

Biograd na Moru je znan po svoji kulturni in zgodovinski dediščini, čudovitih plažah, slikovitih zalivih ter restavracijah, ki ponujajo lokalne specialitete, zato vam bo za vedno ostal v spominu.

 

Lepo vabljeni v apartmaje Vidić!

 

Naslov: Kralja Zvonimira 9, Biograd na Moru, Hrvaška

Tel.: 00385 23 383 070Kralja Zvoninira 9, Biograd na moru, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Zadar in okolica
 Apartmaji Zadar in okolica » Biograd na Moru


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter