Apartmaji Split in okolica

Apartmaji Vesna Adriatica

Apartmaji Vesna Adriatica

  • 0 Stars.

Apartmaji Vesna Adriatica se nahajajo v kamniti hiši, v znanem turističnem mestu Omiš. Na voljo imajo dva popolnoma opremljena apartmaja.

 

Apartma 1 najdete v pritličju hiše, primeren pa je za 3 osebe. V apartmaju so dnevna soba, spalnica, popolno opremljena kuhinja in kopalnica. Gostom je na voljo tudi brezžični internet, satTV in radio. Apartma ima tudi balkon, teraso in vrt z roštiljem in prečudovitim pogledom na morje.

Apartma 2 se nahaja v prvem nadstropju, primeren pa je za 4+1 oseb. V apartmaju sta dve spalnici, opremljena kuhinja, kopalnica, brezžični internet, satTV, klima, velika terasa s pogledom na morje, možnost uporabe roštilja.

Apartmaja sta od plaže oddaljena  100 metrov, od centra mesta pa je le pet minut hoje. Prijazni lastniki vam nudijo možnost najema čolna s kapitanom za celodnevne izlete po morju ali reki Cetini.

 

V svoji ponudbi pa imajo tudi apartma Beach, ki se nahaja na sami plaži, primeren pa je za 4+1 oseb. V apartmaju najdete veliko dnevno sobo in spalnico, ločeno spalnico, kuhinjo, kopalnico in dva balkona s pogledom na morje, otoke in peščeno plažo. Od centra mesta je oddaljen 100 metrov.

 

Vabljeni!

 

Naslov: Omiš, Hrvaška

Mobi: 00385 919829660


Omiš, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Split in okolica
 Apartmaji Split in okolica » Omiš


  • Slike [7]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter