Apartmaji Korčula

Apartmaji Veselka in Marina

Apartmaji Veselka in Marina

  • 0 Stars.

V majhni uvali Račišče pri mestu Lumbarda, se nahajajo apartmaji Veselka in apartmaji Marina, ki so prenovljeni in moderno opremljenimi.  Pred hišo je urejeno parkirišče in v bližnji Lumbardi je vsa potrebna infrastruktura.  Okolica vam ponuja veliko rekreacije in sprostitev ter obilo dodatne ponudbe tako za otroke, kot za odrasle. V svoji ponudbi imajo 9 apartmajev na dveh lokacijah.

Apartmaji Veselka imajo na voljo 7 apartmajev in dve sobi. Apartma A1 (za 2+2 oseb), apartma A2 (za 2 osebi) in apartma A3 (4+2 oseb) se nahajajo v pritličju, v prvem nadstropju so apartmaji A4, A5, A6 in A7, ki so primerni za 4 osebe (2+2). Prav tako so v prvem nadstropju 2 sobi s TV-jem, klimo in kopalnico.

Apartmaji Marina imajo na voljo 2 apartmaja: apartma M1 s pogledom na morje je primeren za 5 oseb (4+1) in apartma M2 je prav tako primerno za 5 oseb (4+1).

Vsi apartmaji imajo klimatsko napravo, prostor za parkiranje, televizijo s satelitsko anteno, brezžični internet, teraso s pogledom na morje ter, kar je naj pomembneje, so neposredno v bližini morja.

Na vašo željo vam bodo gostitelji pričarali nepozabna morska doživetja, kot so lov na hobotnice, morski ribolov in iskanje podvodnih znamenitosti. Vsi tiste, ki si želite samo oddiha in sprostitve pa vas bodo prepustili notranjemu miru in spokojnosti v morskem okolju.

 

Naslov: Lumbarda, otok Korčula, Hrvaška

Kontaktirajte nas prosim preko e-maila (pošlji sporočilo).
 


Lumbarda, otok Korčula, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Korčula
 Apartmaji Korčula » Lumbarda


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter