Apartmaji Bosna in Hercegovina - BiH

Apartmaji Točak

Apartmaji Točak

  • 0 Stars.

Apartmaji Točak se nahajajo v naselju Šator, v neposredni bližini smučarske steze na Jahorini. Na voljo sta dva apartmja.

Apartma 1: 7 ležišč, 80m2, popolnoma opremljena kuhinja, dnevna soba, tri spalnice (dve na podstrešju in ena zraven dnevne sobe), kopalnica, Total TV s slovenskimi programi, centralno gretje. Apartma ima popolnoma novo opremo.

Apartma 2: 5 ležišč, 50m2, popolnoma opremljena kuhinja, dnevna soba, spalnice, kopalnica, Total TV, centralno gretje. Apartma ima popolnoma novo opremo.

Gostom je na voljo tudi javno parkirišče naselja Šator. Iz smučišča se lahko s smučmi pripeljete direktno pred vrata apartmajev, saj se objekt nahaja 50 metrov stran od sredine smučarske steze Poljice. Prodajalna hrane in pijače, pekarna in izposojevalnica smučarske opreme se nahajajo le 50 metrov stran od apartmajev.

 

Jahorina je kot smučišče postala najbolj znana zaradi zimskih olimpijskih iger v Sarajevu 1984. Ugodna klima in veliko snega je vzrok za dolgo smučarsko sezono, saj je kar 175 dni v letu, od oktobra do maja, Jahorina prekrita s snegom.

 

Cene: po dogovoru

 

Naslov: Jahorina, Bosna in Hercegovina

Tel.: 00387 61134788


Jahorina, Bosna in HercegovinaOther Categories:
 Apartmaji Bosna in Hercegovina - BiH
 Apartmaji Bosna in Hercegovina - BiH » Jahorina


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter