Apartmaji Šibenik in okolica

Apartmaji TIHI

Apartmaji TIHI

  • 0 Stars.

Moderno opremljena Apartmajska hiša TIHI z bazenom in pogledom na morje vas pričakuje v živahnem mestu Vodice.

V ponudbi je 11 popolnoma opremljenih apartmajev.
Vsi apartmaji imajo dostop do dvorišča z bazenom ( 4 x 8 m ), žarom in vrtnim pohištvom. Parkirišče je zagotovljeno in osvetljeno.

 

AP1 / 2 + 2
Oprema: ena spalnica (zakonska postelja), v kuhinji dve dodatni ležišči (zložljivi fotelji). Kopalnica s tušem, klima, sat tv, WiFi, terasa s pogledom na morje. Igrišče

AP2 / 2
Oprema : ena spalnica (zakonska postelja). Kopalnica s tušem, klima, SAT TV, WiFi, balkon s pogledom na morje. Igrišče

AP3 / 2
Oprema: ena spalnica (zakonska postelja). Kopalnica s tušem, klima, SAT TV, WiFi, balkon s pogledom na morje. 1. nadstropje.

AP4 / 2 + 2
Oprema: ena spalnica (zakonska postelja), v kuhinji dve dodatni ležišči (zložljivi fotelji). Kopalnica s tušem, klima, SAT TV, WiFi, terasa s pogledom na morje. 1. nadstropje.

AP5 / 4 + 1
Oprema: dve spalnici (zakonska postelja), v kuhinji 1 pomožno ležišče. Kopalnica s tušem, klima, SAT TV, WiFi, terasa s pogledom na morje in bazen. 1. nadstropje

AP6 / 2 + 1
Oprema: ena spalnica (zakonska postelja), v kuhinji 1 raztegljiva postelja. Kopalnica s tušem, klima, SAT TV, WiFi, terasa s pogledom na morje in bazen. 1. nadstropje

AP7 / 2
Oprema: ena spalnica (zakonska postelja), kopalnica s tušem, klima, SAT TV, WiFi, balkon s pogledom na morje. 2. nadstropje.

AP8 / 2 + 2
Oprema: ena spalnica (zakonska postelja), v kuhinji dve dodatni ležišči (zložljivi fotelji). Kopalnica s tušem, klimatska naprava, SAT TV, WIfI, terasa s pogledom na morje. 2. nadstropje.

AP9 / 4 + 1

Oprema: dve spalnici (zakonske postelje), eno pomožno ležišče v kuhinji. Kopalnica s tušem, klima, SAT TV, WiFi, terasa s pogledom na morje in bazen. 2. nadstropje.

AP10 / 2 + 1

Oprema: ena spalnica (zakonska postelja), eno dodatno ležišče v kuhinji, kopalnica s tušem, klima, SAT TV, WiFi, terasa s pogledom na morje in bazen. 2. nadstropje.

AP11 / 4 + 2
Oprema: dve spalnici (dvoposteljne), 2 dodatna ležišča (raztegljivi fotelji). Ima dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico, 2 stranišča, klimo, sat TV, WiFi, terasa s pogledom na morje in bazen. Pritličje (92 m2)Za več informacij pošljite povpraševanje. Lahko pa si ogledate tudi spletno stran Apartmajev TIHI.

 

 

Dobrodošli !

 

Naslov: Bristak 7 D,  22211 Vodice,  Hrvatska

T: +385915772264


Bristak 7 D, 22211 Vodice, HrvatskaOther Categories:
 Apartmaji Šibenik in okolica
 Apartmaji Šibenik in okolica » Vodice


  • Slike [12]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter