Apartmaji Šibenik in okolica

Apartmaji Stara Ladjica

Apartmaji Stara Ladjica

  • 0 Stars.

Apartmajska hiša Murter – Gajeta. Com se nahaja v mestu Betina, na otoku Murterju. Apartmaje najdete v zgodovinski kamniti hiši, v peš poti od cerkve proti morju. Svojim gostom nudijo namestitev v treh vrstah apartmajev, in sicer Mantova, Voltera in Vinci. Vsi apartmaji so urejeni v tradicionalnem mediteranskem stilu, s kamnitimi zidovi, parketom in okni z pravimi dalmatinskimi senčili. Vsak apartma ima svoj vhod in  teraso.

Studio apartmaji Vici: 30-33m2, dnevna soba z opremljeno kuhinjo in dodatnim ležiščem, zakonska postelja z baldahinom, kopalnica, klima in TV.

Apartmaji Voltera: 50-52m2, dnevna soba, opremljena kuhinja, dva raztegljiva kavča (dodatna ležišča), zakonska postelja z baldahinom, kopalnica, klima in TV

Apartmaji Mantova: 40m2 + 25m2 podstrešja+15m2 terase s pogledom na morje, dnevna soba s kuhinjo in pripomočki za kuhanje, kavč z dodatnimi ležišči, zakonska postelja z baldahinom, štiri postelje na podstrešju, kopalnica, klima in TV

Oddaljenost od morja je 60 metrov. Ob obali se nahajajo male kamnite in betonske plaže, mestna plaža pa je oddaljena 600 metrov. Center mesta (pošta, tržnica, avtobusna postaja, trgovina, restavracije, bari) je oddaljen 150 metrov.

Cenik se nahaja v privihku SLIKE.

 


Dobrodošli !

 

 

Naslov: Ivana Gorana Kovačića 3, Betina, otok Murter, Hrvaška


Ivana Gorana Kovačića 3, Betina, otok Murter, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Šibenik in okolica
 Apartmaji Šibenik in okolica » otok Murter


  • Slike [9]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter