Apartmaji Slovenija

Apartmaji Snežna plaža

Apartmaji Snežna plaža

  • 0 Stars.

Nov sodobno opremljen apartma Snežna plaža se nahaja tik ob smučišču v Kranjski Gori (pri hotelu Larix) in je idealna počitniška nastanitev za družine z majhnimi otroki. Funkcionalna razporeditev prostorov in sodobna oprema omogočata prijetno in udobno bivanje v apartmaju v katerem ne boste ničesar pogrešali. Pogled ima na okoliške hribe, gore, smučišče ter središče vasi.

Prostoren apartma z dvema balkonoma je zasnovan tako, da se bo v njem prijetno počutilo do 6 oseb. Kuhinja in dnevni prostor sta povezana in omogočata celodnevno preživljanje skupnega časa. Zabava je zagotovljena z ogledom najljubših oddaj preko digitalnega kabelskega omrežja na LCD televizorju in DVD/DIVX predvajalniku ter z brezplačnim deskarjem po spletu. Spalnica je opremljena z dvema posteljama (2x ležišče 160x200), dnevni prostor pa s sedežno garnituro z raztegljivim trosedom, ki se zlahka pretvori v dodatno posteljo (ležišče 160x200). Za shranjevanje smučarske opreme in ostalih športnih pripomočkov je poskrbljeno s shrambo, ki se nahaja v kleti. Parkiranje pa je omogočeno na zaščitenem parkirišču ob glavnem vhodu v hišo.

Zaradi izjemne lokacije apartmaja avtomobila na dopustu ne boste potrebovali, saj je vse kar potrebujete zlahka dosegljivo tudi peš. V neposredni bližini apartmaja so igrala za otroke, center s trgovinami, pošta, banka, zdravstveni dom in raznovrstni gostinski lokali.

 

Za več informacij na naši spletni strani (desno zgoraj).

 

Naslov: Borovška cesta 101, Kranjska Gora, Slovenija

Mob.: 00386 41 248 212

Mob.: 00386 41 607 747


Borovška cesta 101, Kranjska Gora, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Kranjska Gora


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter