Apartmaji Sladoljev

Hrvaška Dalmacija Srednja Dalmacija Šibenik in okolica Vodice Dulcin 29 A, Vodice, Hrvaška

Cena po dogovoru

Apartmaji Sladoljev vas pričakujejo v Vodicah, le 100 metrov od morja. Na voljo je najem dveh apartmajev.

Spodnji apartma: 6+2, pritličje, kuhinja z dnevno sobo in jedilnico, 2 zakonski spalnici (ena z WC-jem in tušem), troposteljna soba, dvoposteljna soba z WC-jem in posebni WC, kopalnica, veliki balkon in velika miza, Wi-Fi, pomivalni stroj

Zgornji apartma 2: 4+1, 1. nadstropje, velik dnevni prostor s kuhinjo, dve spalnici, kopalnica, balkon, Wi-Fi, klima, pomivalni stroj.

Gostom je na voljo uporaba vrta z velikim parkiriščem in kaminom. Ulica, na kateri se apartmaji nahajajo je zaprta za promet, razen za stanovalce. Zato je namestitev idealna za družine z majhnimi otroki.

Center mesta s trgovinami, restavracijami in kavarnami je oddaljen plaže so oddaljene 300 metrov. Vodice so znano turistično mesto, ki je idealno za družinski oddih, plaže v mestu in okolici pa so lepo urejene. V mestu je na voljo veliko različnih možnosti za aktivno preživljanje dopusta - odličite se lahko za razne športne aktivnosti, ogled okoliških znamenitosti ali kakšen izlet.

Spalnice: 5 Kopalnice: 2 Opremljen Apartmajska hiša 0 m2 Vključuje: 13 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: LLA-332483

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje