Apartmaji Slovenija

Apartmaji Rožič

Apartmaji Rožič

  • 0 Stars.

V Kranjski Gori se neposredno na smučišču nahajajo apartmaji Rožič. Pozicija apartmajske hiše je odlična, saj vam ne bo potrebno prenašati smučarske opreme, prav tako pa imate pred hišo zasebno parkirišče. Gostom nudijo namestitev v dveh apartmajih.

Apartma 1** se nahaja v pritličju in ima pogled na smučišče (poleti pa na pašnike), primeren pa je za 2+2 oseb. V apartmaju najdete predprostor, dnevni prostor z popolnoma opremljeno kuhinjo (hladilnik, pečica, plošča, mikrovalovna pečica), jedilnim kotom in raztegljivim kavčem, spalnico, kopalnico, prostor za smučarsko opremo, KTV LCD in videofon.

Apartma 5** je primeren za 2+2 oseb, nahaja se v prvem nadstropju in ima prav tako pogled na smučišče, poleti pa na pašnike. V apartmaju je predprostor, dnevni prostor s  popolnoma opremljeno kuhinjsko nišo, jedilnim kotom in raztegljivim kavčem, spalnica, kopalnica, balkon, prostor za shranjevanje smučarske opreme, KTV LCD in videofon.

V razdalji 100 -200 metrov od apartmajev, boste našli trgovine, pošto, banko, zdravstveni dom, bare in hotel, kjer si boste lahko privoščili vodne užitke, savne, masaže ali pa kakšno dobro večerjo.

 

Vabljeni!

 

Naslov: Borovška cesta 101, Kranjska Gora, Slovenija

Mobi: 00386 41792494

Mobi: 00386 41917167


Borovška cesta 101, Kranjska Gora, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Kranjska Gora


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter