Apartmaji Zadar in okolica

Apartmaji Palma

Apartmaji Palma

  • 0 Stars.

Doživite prekrasne počitnice na otoku pešcev, v neokrnjeni naravi, miru in tišini. Otok Silba je znan po čistem morju, številnih zalivih in prodnatih ter peščenih  plažah. Namestite se lahko v enem od dveh popolnoma opremljenih apartmajev Palma pri družini Predovan.

 

Rumeni apartma (2+2): 48m2, popolnoma opremljena kuhinja, kopalnica, spalnica, dnevna soba, satelitska televizija,  DVD, klima, likalnik, sušilec za lase.

Zeleni apartma (2+2): 52m2, popolnoma opremljena kuhinja, kopalnica, spalnica, dnevna soba, satelitska televizija,  DVD, klima, likalnik, sušilec za lase.

 

Terasi obeh apartmajev nudita idiličen pogled na odprto morje in zelene gozdove. Vsem gostom je na voljo zunanji žar in pralni stroj, ki se nahaja v pritličju.

Objekt je od morja in urejene plaže oddaljen le 30m. Do centra mesta, kjer se nahajajo trgovina, pošta, zdravstveni dom, kavarnice in restavracije, pa je 300m.

Lepo vabljeni tudi v njihovo restavracijo »Alavija«, kjer strežejo mediteransko, lokalno  in zdravo hrano, pripravljeno na tradicionalen način, po receptih, ki se prenašajo iz roda v rod.

 

Cena v sezoni se giblje od 65 € - 90 €, odvisno od števila oseb, v pred in posezoni pa je cena 40€. Turistična taksa ni vključena v ceno.
Vabljeni  v apartmaje Palma in restavracijo »Alavija« družine Predovan!

 

Naslov: Silba 346, otok Silba, Hrvaška

Mobi: 00385 98 752106


Silba 346, otok Silba, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Zadar in okolica
 Apartmaji Zadar in okolica » Otok Silba


  • Slike [8]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter