Apartmaji Brač

Apartmaji Oriana

Apartmaji Oriana

  • 0 Stars.

Apartmaje Oriana najdete v Milni, na otoku Braču. Milna je največje naselje na zahodni obali otoka, nahaja pa se v zalivu, ki je dobro zaščiten od vetra, klima pa je prava mediteranska - topla in suha poletja ter kratke in blage zime.

V bližini apartmajev se nahajajo vsi objekti, potrebni za brezskrben dopust: trgovine, restavracije, bari, suvenirnice,... prav tako pa je v okolici veliko možnosti za zabavo, šport in rekreacijo: kolesarjenje, tenis, kulturni ter glasbeni dogovdki, planinarjenje, vodni športi,...

Gostom apartmajev Oriana je na voljo uporaba vrtnega žara ter parkirišča. Gostom nudijo možnost sodelovanja pri ribolovu z mrežami in pripravo ulovljenih rib.

Apartma Oriana 3 je primeren za 4+1 oseb, ima opremljeno kuhinjo, dve spalnici, dnevno sobo, kopalnico, klimo, satTV in teraso s pogledom na morje. Objekt je od morja in plaže oddaljen le nekaj metrov.

 

Lastniki nudijo tudi popolnoma nov apartma v kraju Supetar. Apartma je dvosobni apartma, primeren za 4 osebe. Nahaja se v 3.nadstopju nove stavbe in ima zagotovoljeno parkirišče.

 

Naslov: Bijaka 12, Milna, otok Brač, Hrvaška

Mobi: 00385 989154499

Mobi: 00385 981793939


Bijaka 12, Milna, otok Brač, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Brač
 Manj kot 50 metrov od morja
 Apartmaji Brač » Milna


  • Slike [8]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter