Apartmaji Bosna in Hercegovina - BiH

Apartmaji MPM

Apartmaji MPM

  • 0 Stars.

Apartmaji MPM se nahajajo le 70 metrov stran od steze Poljice na Jahorini. Gostom nudijo namestitev v luksuzno opremljenih apartmajih, ki vas bodo očarali s svojim udobnim in modernim dizajnom.

 

Apartma Deluxe Silver se razprostira na dveh etažah, ima 70 m2, sprejme pa do 4 osebe. V apartmaju najdete kamin, savno, kabelsko TV, galerijo s posteljami, brisače in posteljnino, opremljeno kuhinjo, kopalnico in Wi-Fi.

Apartma Deluxe Creamy se prav tako razprostira na dveh etažah in sprejme do 4 osebe. Apartma je polno opremljen in ima kamin, savno, kabelsko TV, galerijo s posteljami, brisače in posteljnino, opremljeno kuhinjo, kopalnico in Wi-Fi.

Apartma Lux Relaxing ima 50m2, namenjen pa je za 2 do 4 osebe. V središču apartmaja sta kamin in točilni pult, ki zagotavljata prijetno in dopustniško atmosfero. Apartma ima tudi opremljeno kuhinjo, dnevno sobo, Wi-Fi, kabelsko TV, kopalnico s hidromasažno kadjo, spalnico in nadkrito teraso.

Apartma Lux Cosy ima prav tako površino 90m2, primeren pa je za do 8 oseb. Tudi apartma Cosy ima kamin, ob katerem lahko uživate v mehkih in udobnih foteljih. Apartma ima prav tako opremljeno kuhinjo, dnevno sobo, Wi-Fi, kabelsko TV, kopalnico s hidromasažno kadjo in spalnice.

 

Vabljeni na sprostitev v apartmaje MPM!

 

Naslov: Obučina bare 117, Jahorina, Bosna in Hercegovina

Mobi: 00387 66991199


Obučina bare 117, Jahorina, Bosna in HercegovinaOther Categories:
 Apartmaji Bosna in Hercegovina - BiH
 Apartmaji Bosna in Hercegovina - BiH » Jahorina


  • Slike [8]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter