Apartmaji More-Pelješac

Hrvaška Dalmacija Južna Dalmacija Pelješac Kučište 83

od €14 na postelja (cenik)

Lepo urejeni apartmaji More se nahajajo v kraju Kučište, v Orebiću, samo 10 m od morja.
V ponudbi sta 2 apartmaja za 4 in 8 oseb s pogledom na morje. Oba apartmaja imata popolnoma opremljeni kuhinji, spalnice in lepo urejene kopalnice.
Apartma za 4 osebe ima 1 tuš in 1 WC, apartma za 8 oseb nudi udobno bivanje in komoditeto - 2 tuša in 3 WC-je. V primeru bivanja v apartmajih čez zimo je na voljo klima za hlajenje oz. gretje.
Do morja vodi le nekaj stopnic, gostom je na voljo tudi privatni betonski pomol. Na obali se lahko preizkusite v surfanju.
Možen je privez čolna za velikost 5 - 7 m. Za večje hišne ljubljenčke imajo na voljo »boks« namenjen prav njim, manjši pa gredo lahko z vami v apartma. Pri hiši je velika terasa, na kateri je zagotovljeno tudi parkirišče.
Apartmaji so 200 m oddaljeni od trgovine, pošte in restavracije. Urejena je tudi za vsakodnevna povezava s čolnom do mesta Korčule. Mesto Orebić je oddaljeno 6 km in zelo primerno za družinski izlet in raziskovanje.
Vabljeni!

Spalnice: 4 Kopalnice: 3 Opremljen Apartmajska hiša 100 m2 Vključuje: 12 gostov Min. nočitev: 1 noč Ura prihoda: Ura odhoda: TEO-201808

Oprema:

Ponudba:

Razdalja:

Pošlji povpraševanje