Apartmaji Brač

Apartmaji Matulić

Apartmaji Matulić

  • 0 Stars.

Apartmaji Matulić se nahajajo na otoku Braču, in sicer v kraju Supetar. Svojim gostom nudijo namestitev v treh apartmajih.

 

Apartma 1 je primeren za 4 osebe, nahaja se v prvem nadstropju, ima pa predsobo, dve spalnici, kopalnico, kuhinjo z dnevno sobo in balkon. V apartmaju najdete tudi klimo, satTV, likalnik, toaster, kuhalnik za vodo in sušilec las. Iz balkona boste lahko občudovali čudovito morje.

Apartma 2 lahko sprejme 2 osebi, ima pa kuhinjo, kopalnico, sobo in dvorišče, na voljo pa so tudi TV, toaster in kuhalnik za vodo.

Apartma 3 je primeren za 2+1 oseb, nahaja pa se v pritličju. V apartmaju najdete predsobo, kuhinjo z dnevno sobo, kopalnico, spalnico, satTV, klimo, likalnik, kuhalnik za vodo, toaster in dvorišče.

 

V ponudbi je tudi brezplačni WiFi, vsi apartmaji pa imajo tudi klimo, ki je že všteta v ceno.

Vsi apartmaji so popolnoma opremljeni z osnovno posodo in posteljnino. Pred hišo se nahaja parkirišče za vse apartmaje, na voljo je tudi uporaba žara in dvorišča.


V centru mesta, ki je oddaljen cca 10 min hoje boste našli trgovine, restavracije, pošto, lekarno, ambulanto, rent a bike/car/boat.. Otok Brač ima tudi letališče na Bolu, ta pa je povezana z javnim prevozom, ter trajektno luko, ki je od apartmajev oddaljena 1 km.

Supetar ponuja zabavo za vso družino. Na plaži boste našli 2 velika tobogana in manjši bazen. V središču mesta je tudi zabavni park za otroke in najstnike. Našli boste tudi različne avtomate, namizni tenis in namizni nogomet. 4 km iz mesta je tudi živalsi vrt.

 

Morje, center mesta in trgovine so od hiše oddaljeni 400 metrov. Plaže so prodnato-peščene in delno v senci. Gostje lahko pri gostiteljih kupijo tudi domače olivno olje.


Cene:

Apartma 1 (4): od 40 € do 70 €

Apartma 2 (2): od 30 € do 45 €

Apartma 3 (2+1): od 30 € do 45 € za dve osebi

                            od 30 € do 50 € za tri osebe

*od 01.01. do 30.06. nudijo 10% popust na vse apartmaje

 

Dobrodošli!

 

Naslov: Put Jezerina bb, Supetar, otok Brač, Hrvaška

Tel.: 00385 21631482

Priporočamo kontaktiranje preko elektronskega obrazca (desno zgoraj).


Put Jezerina bb, Supetar, otok Brač, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Brač
 Apartmaji Brač » Supetar


  • Slike [9]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter