Apartmaji Zadar in okolica

Apartmaji Martina

Apartmaji Martina

  • 0 Stars.

Apartmaji: 4+1, 4+1, Studio 2+1

Oddaljenost od plaže: 30 metrov

Oddaljenost od centra: v neposredni bližini

Posebna ponudba junij in september 2017:

Apartma za 4+1 oseb v zgornjem nadstropju = 50 €/dan

Apartma v pritličju za 4+1 oseb = 55 €/dan

 

Prosti termini:

A 4+1 v zgornjem nadstropju: 25.6. - 10.7.2017 in od 28.8.2017

A 4+1 v spodnjem nadstropju: od 29.8.2017

 

Zasedeni termini:

Studio 2+1:  5.8. - 15.8.2017

 

Apartmaji Martina se nahajajo na Ugljanu, v kraju Čerpljanda, tik ob plaži. Na voljo imajo dva apartmaja kapacitete 4+1, ki sta popolnoma opremljena, kar vam bo omogočilo, da se boste počutili kot doma. Prav tako imajo na voljo popolnoma nov studio apartma za 2 + 1 osebe oz. maksimalno za 4 osebe, če sta dva otroka.

Oba apartmaja imata kuhinjo, kopalnico, spalnici, TV, posteljnino, brisače, klimo in internet. Prvi apartma ima na voljo 12 kvadratnih metrov veliko teraso s prekrasnim pogledom na morje. Drugi apartma ima teraso veliko 10 kvadratnih metrov, prav tako s pogledom na morje. Studio apartma ima kuhinjo, zakonsko posteljo, kopalnico, satTV, klimo in internet. Na voljo vam je tudi parkirišče in uporaba vrtnega žara. Najbližja plaža je oddaljena samo 30 metrov. Po dogovoru lastniki uredijo prevoz od in do letališča v Zadru.

 

Plaža ob hiši ima naravno senco, v morju je prod, sama plaža pa je betonirana. Dostop v vodo je urejen in nadvse primeren tudi za male otroke ali starejše osebe. Neokrnjena narava, čudovita okolica in kristalno čisto morje ne pustijo nikogar ravnodušnega. 

 

Čeprljanda je je mirno mestece, kjer ni veliko prometa, ima pa trgovino, lokale, tržnico in restavracijo. Zaradi majhnosti mesta, je miren in tih dopust zagotovljen.

 

Otok Ugljan se nahaja nasproti Zadra, do tja pa lahko pridete z eno od pogostih trajektnih linij. Zaradi velike količine mediteranskega grmičevja, borovcev, oljk in fig, ga imenujejo tudi zeleni otok. Najbolj znana mesta, ki se nahajajo na vzhodnem delu na otoku so Preko, Kali, Kukljica in pa Ugljan. Zahodni del nima večjih mest in je večinoma neposeljen ter zato primeren za raziskovanje, pohode, kolesarjenje,…

Raznovrstne plaže, skriti zalivi in čudovita pokrajina so značilni za otok Ugljan, naravnim lepotam ob bok pa se lahko postavi tudi odlična lokalna hrana, ki vam jo pripravijo v kateri od številnih restavracij na otoku. 

 

Vabljeni na Ugljan!

 

Naslov: Brodarica 42, otok Ugljan, Hrvaška

Mobi: 00385 915647290

 


Brodarica 42, otok Ugljan, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Zadar in okolica
 Apartmaji Zadar in okolica » Otok Ugljan


  • Slike [10]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jana
REZIDENCA APARTMAJEV Z BAZENOM!

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Rotonda Inn
TIK OB MORJU, NOVIGRAD!

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter