Apartmaji Zadar in okolica

Apartmaji Martina

Apartmaji Martina

  • 0 Stars.

Apartmaji: A1/5+1, A2/4+1, Studio 2+1

Oddaljenost od plaže: 30 metrov

Oddaljenost od centra: v neposredni bližini

 

Apartmaji Martina se nahajajo na otoku Ugljanu, v kraju Čeprljanda, tik ob plaži. Na voljo imajo tri apartmaje kapacitete  A2/4+1, A1/5+1 in studio 2+1. Vsi apartmaji so popolnoma opremljeni, kar vam bo omogočilo, da se boste počutili kot doma. Studio apartma je popolnoma nov in sprejme maksimalno 3 odrasle osebe ali 2 odrasla + 2 mala otroka. 

Vsi apartmaji imajo: Balkon/teraso, kuhinjo, spalnico, posteljnino, brisače in wi-fi. Večja apartmaja 4+1 in 5+1 imata tudi klimo. Prvi apartma ima na voljo 12 kvadratnih metrov veliko teraso s prekrasnim pogledom na morje. Drugi apartma ima teraso veliko 10 kvadratnih metrov, prav tako s pogledom na morje. Studio apartma ima kuhinjo, zakonsko posteljo, kopalnico, satTV, klimo in internet. Na voljo vam je tudi parkirišče in uporaba vrtnega žara. Najbližja plaža je oddaljena samo 30 metrov. Po dogovoru lastniki uredijo prevoz od in do letališča v Zadru.

 

Plaža ob hiši ima naravno senco, v morju je prod, sama plaža pa je betonirana. Dostop v vodo je urejen in nadvse primeren tudi za male otroke ali starejše osebe. Neokrnjena narava, čudovita okolica in kristalno čisto morje ne pustijo nikogar ravnodušnega. 

 

Čeprljanda je mirno mestece, kjer ni veliko prometa, ima pa trgovino, lokale, tržnico in restavracijo. Zaradi majhnosti mesta je miren in tih dopust zagotovljen.

 

Otok Ugljan se nahaja nasproti Zadra, do tja pa lahko pridete z eno od pogostih trajektnih linij. Zaradi velike količine mediteranskega grmičevja, borovcev, oljk in fig, ga imenujejo tudi zeleni otok. Najbolj znana mesta, ki se nahajajo na vzhodnem delu na otoku so Preko, Kali, Kukljica in pa Ugljan. Zahodni del nima večjih mest in je večinoma neposeljen ter zato primeren za raziskovanje, pohode, kolesarjenje,…

Raznovrstne plaže, skriti zalivi in čudovita pokrajina so značilni za otok Ugljan, naravnim lepotam ob bok pa se lahko postavi tudi odlična lokalna hrana, ki vam jo pripravijo v kateri od številnih restavracij na otoku. 

 

Vabljeni na Ugljan!

 

Naslov: Brodarica 24, otok Ugljan, Hrvaška

Mobi: 00385 915647290

 


Brodarica 24, otok Ugljan, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Zadar in okolica
 Apartmaji Zadar in okolica » Otok Ugljan
 Manj kot 50 metrov od morja


  • Slike [13]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter