Apartmaji Črna Gora

Apartmaji Marković Filo

Apartmaji Marković Filo

  • 0 Stars.

Donja Lastva je malo mesto zraven kraja Tivat, z večletno tradicijo in kulturo starodavnih Tivčanov, v majhnem zalivu, okrašenem s kamnitimi hišicami in barkami. Obala meri v dolžin 2 km in je polna lepih plaž.

Apartmaji se nahajajo 40 metrov od morja, kar nudi užitek atraktivnih sprehodov ob plaži, katera je sestavljena iz različnih struktur, vse od kamna, peska ter betona  in zadovoljuje različne okuse. Ambient je zelo prijeten, brez prometa, tako da je primeren tudi za otroke. Samo nekaj minut hoje ob sami obali se nahajajo bari, konobe in restavracije, kjer lahko uživate v krasni mediteranski kuhinji.
Na voljo so 4 apartmaji, izmed katerih so trije 4 posteljni in en dvoposteljni studio apartma. Vsi apartmaji so moderno opremljeni in vsak izmed njih ima opremljeno kuhinjo, kopalnico in teraso. Apartmaji so obkroženi z zelenjem, kar omogoča užitek v senci ob vročih dneh.

Apartma A1, v  velikosti 45m2 se nahaja v pritličju  in ima 2 spalnici za 2 osebi, kuhinjo, kopalnico in teraso. Opremljen je s klimo, kabelsko TV in brezžični internet.

Apartma A2 se nahaja na prvem nadstropju. Ima 2 dvopolsteljni spalnici, kompletno opremljeno kuhinjo, dnevno sobo in jedilnico, kopalnico s pralnim strojem in teraso. Apartma je klimatiziran, ima LCD TV,  kabelsko, DVD predvajalnik in brezžični internet.

Apartma A3 (2+1) v velikosti 20m2, je studio apartma in se nahaja v pritličju hiše. Ima kopalnico in teraso, v skupnem prostoru so kuhinja, jedilnica in spalnica (1 francosko ležišče + 1 raztegljiv fotelj). Apartma je klimatiziran, ima kabelsko TV in brezžični internet.

Apartma A4 se nahaja na prvem nadstropju in ima dve dvoposteljni spalnici, kuhinjo z jedilnico in kopalnico. Vsaka spalnica ima svojo teraso. Apartma je klimatiziran, s kabelsko TV in brezžičnim internetom.

Na dvorišču hiše je veliko parkirišče.
Za goste, kateri pridejo z letalom na letališče v Tivat ali z avtobusom na avtobusno postajo v Tivat, nudijo GRATIS prevoz do apartmaja .

Okolica apartmaja je zelo zanimiva, saj je polna športnih terenov, poleg tega vam ponujamo tudi izlete z malo ladjico do Boke Kotorske ter druge destinacije. Le 40 m od aprtmaja se nahajajo tenis ter košarkarska igrišča, golf igrišče, park, obala Donja Lastva  in velik supermarket s široko ponudbo.


Več slike si lahko ogledate na njihovi spletni strani. 

 

Cena: po dogovoru

 

Naslov: Marković Filo, Donja Lastva bb, Tivat, Črna Gora

Tel 1.: 00382 32 684 786

Tel 2.: 00382 69 089 541

Tel 3.: 00382 69 583 116


Marković Filo, Donja Lastva bb,Tivat, Črna GoraOther Categories:
 Apartmaji Črna Gora
 Apartmaji Črna Gora » Tivat


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter