Apartmaji Zadar in okolica

Apartmaji Marija

Apartmaji Marija

  • 0 Stars.

Apartmaji Marija se nahajajo v znanem turističnem mestu Pakoštane. Pakoštane se nahajajo med Vranskim jezerom in morjem. Gostom nudijo namestitev v dveh večjih apartmajih in dveh studio apartmajih.

 

Apartma 1 (Agave) ima dve spalnici (ena ima 3 ležišča, druga pa 2 ležišči), opremljeno kuhinjo, kopalnico in dve terasi. Apartma 2 (Lavanda) ima prav tako dve spalnici (vsaka ima svojo kopalnico), opremljena kuhinja z dnevno sobo in teraso. Studio apartmaja (Rosa) sta manjša, vsak lahko sprejme 3 osebe in ima mini kuhinjo in kopalnico.

V apartmajih je na voljo tudi satTV, klima in Wi-Fi. Gostom je na razpolago uporaba parkirišča, bazena, vrtnega žara in skupne terase na dvorišču.

 

NOVO V PONUDBI: 

Najamete lahko tudi eno od štirih mobilnih hišic, ki sprejmejo 4+1 oseb in so popolnoma opremljene (klima, satTV, spalnica, otroška soba, kuhinja z jedilncio, kopalnica). Parkirišče je zagotovljeno, prav tako pa je na voljo uporaba vrtnega žara in bazena.

 

Objekt je od morja oddaljen 100 metrov, od peščene, prodnate in betonske plaže 300 metrov, od centra mesta pa prav tako 300 metrov.


Vabljeni!

 

Naslov: Matije Gupca 8, Pakoštane, Hrvaška

Mobi: 00385 993501473


Matije Gupca 8, Pakoštane, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Zadar in okolica
 Apartmaji Zadar in okolica » Pakoštane


  • Slike [10]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter