Apartmaji Zadar in okolica

Apartmaji Majer

Apartmaji Majer

  • 0 Stars.

Apartmaji Majer nudijo več namestitvenih enot na otoku Ugljanu.

 

Villa Majer Preko

Villa Majer se nahaja v prvi vrsti od morja, le 20 metrov od plaže, v mestu Preko in v bližini čudovite plaže Jaz. V ponudbi imajo štiri popolnoma opremljene apartmaje (dva sta primerna za do 5 oseb, eden za 4 in eden za do 7 oseb). Vsak apartma ima lasten vhid, teraso s pogledom na morje, sattV, klimo, interent, pralni stroj in parkirišče. Gostom je na voljo uporaba parkirišča, vrtnega žara, otroškega igrišča, prostora z biljardom, pikadom in ročnim nogometom ter mođžnost brezplačne uporabe koles.

 

Počitniška hiša Axa Kukljica

Hiša se nahaja na idealni lokaciji, le 300 metrov od morja, čudovitih plaž, centra Kukljuce in vseh turističnih storitev. Hiša je primerna za 6+2 oseb, ima tri spalnice, dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico, kopalnico, WC, dve terasi (ena nadkrita, druga odprta), kamin, klimo, TV in internet. Na razpolago je tudi parkirišče za tri avtomobile.

 

Hiša Jaz Preko

Hiša je primerna za 8+1 oseb in je od morja oddaljena le 80 metrov. Gostom je na voljo popolnoma opremljena namestitvena enota, ki ima poleg standardne opreme tudi satTV, klimo, internet, veliko ograjeno dvorišlče, kamin in pa teraso s pogledom na morje. Opremljenost apartmaja, storitve v bližini, morje in plaže, restavracije in trgovine so le nekatere prednosti dopustovanja v hiši Jaz!


Prijazni lastniki pa za vas organizirajo tudi razne izlete: potapljanje, ribarjenje, ogled okolice,... Pri lastniku lahko tudi kupite domače vino, olivno olje, sveže ribe,...

 

Vabljeni na Ugljan!

 

Naslov: Put Kušterinih 4, Preko, otok Ugljan, Hrvaška

Mobi: 00385 914477322


Put Kušterinih 4, Preko, otok Ugljan, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Zadar in okolica
 Apartmaji Zadar in okolica » Otok Ugljan


  • Slike [10]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter