Apartmaji Zadar in okolica

Apartmaji Mahnet

Apartmaji Mahnet

  • 0 Stars.

Apartmaji: 4+2, 2+2, 2+2

Oddaljenost od plaže: 100 metrov

Oddaljenost od centra:  2000 metrov

 

Apartmaji Mahnet se nahajajo na severni strani otoka Vir, blizu zelo dobro poznane plaže Biskupljača in vam nudijo odlično priložnost za preživljanje vašega letnega dopusta. Apartmaji se nahajajo v več etažnem objektu, ki se nahaja na lepi in mirni lokaciji. Med drugim se lahko zvečer odpravite v bližnje mesto Vir, kjer si lahko v različnih restavracijah privoščite lokalne specialitete in se sprostite ob živi glasbi.

Apartma 1: nudi vam 2 spalnici in kopalnico, na voljo imate tudi balkon s pogledom na morje. Apartma je primeren za 4+2 oseb. V apartmaju imate tudi dnevni prostor skupaj z jedilnico, kavč za dve osebi, klimo in satelitsko TV. Kuhinja je popolno opremljena.

Apartma 2:  nudi vam 1 spalnico in kopalnico, na voljo imate tudi balkon s pogledom na morje. Apartma je primeren za 2+2 oseb. V apartmaju imate dnevni prostor skupaj z jedilnico, kavč za dve osebi, klimo in satelitsko TV.  Kuhinja je popolno opremljena.

Apartma 3: nudi vam 1 spalnico in kopalnico, na voljo imate tudi teraso. Apartma je primeren za 2+2 oseb. V apartmaju imate dnevni prostor skupaj z jedilnico, kavč za 2 osebi, klimo in satelitsko TV. Kuhinja je popolno opremljena.

Na voljo imate tudi žar in parkirno mesto. Apartma je od morja oddaljen samo 100 metrov, od atraktivne peščene plaže pa 300 metrov.

 

Dobrodošli!

 

Naslov:  XI. Biskupljača 36b, otok Vir, Hrvaška

Mobi.: 00385 98392985


XI. Biskupljača 36b, otok Vir, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Zadar in okolica
 Apartmaji Zadar in okolica » Otok Vir


  • Slike [8]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter