Apartmaji Bosna in Hercegovina - BiH

Apartmaji Lux well

Apartmaji Lux well

  • 0 Stars.

Apartmaji Lux well se nahajajo na Jahorini, v naselju Šator, svojim gostom pa nudijo namestitev v popolnoma novih apartmajih.

 

Apartma 1 je primeren za 6 oseb in ima spalnico s francoskim ležiščem, kopalnico, kuhinjo z vso posodo in priborom, dnevno sobo v kateri lahko spijo še štiri osebem in sicer na dveh trosedih, ki se raztegneta v dve francoski ležišči. V apartmaju je tudi Total TV, brezplačen Wi-Fi in centralno gretje.

 

Apartma 2 je primeren za 6 oseb in ima spalnico s francoskim ležiščem, kopalnico, kuhinjo z vso posodo in priborom, dnevno sobo v kateri lahko spijo še štiri osebem in sicer na dveh trosedih, ki se raztegneta v dve francoski ležišči. V apartmaju je tudi kamin s pripravljenimi drvi, Total TV, brezplačen Wi-Fi in centralno gretje.

 

Apartma 3 je primeren za 6 oseb in ima spalnico s francoskim ležiščem, kopalnico, kuhinjo z vso posodo in priborom, dnevno sobo v kateri lahko spijo še štiri osebem in sicer na dveh trosedih, ki se raztegneta v dve francoski ležišči. V apartmaju je tudi kamin s pripravljenimi drvi, Total TV, brezplačen Wi-Fi in centralno gretje.

 

Studio apartma 4 je primeren za 4 osebe, ima pa kopalnico, kuhinjo z vso posodo in priborom, dnevni prostor v akterem lahko spijo štiri osebe na dveh udobnih trosedih, ki se raztegneta v francoski ležišči. V apartmaju je tudi Total TV, brezplačen Wi-Fi in centralno gretje.

 

Studio apartma 5 je primeren za 4 osebe, ima pa kopalnico, kuhinjo z vso posodo in priborom, dnevni prostor v akterem lahko spijo štiri osebe na dveh udobnih trosedih, ki se raztegneta v francoski ležišči. V apartmaju je tudi Total TV, brezplačen Wi-Fi in centralno gretje.

 

Planina Jahorina postaja vse bolj priljubljena med mladimi, saj nudi odlične smučarske steze, zabavo, hrano in pijačo in vse to po ugodnih cenah.

 

Vabljeni v apartmaje Lux well!

 

Naslov: Naselje Šator, Jahorina, Bosna in Hercegovina


Naselje Šator, Jahorina, Bosna in HerzegovinaOther Categories:
 Apartmaji Bosna in Hercegovina - BiH
 Apartmaji Bosna in Hercegovina - BiH » Jahorina


  • Slike [5]
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jana
REZIDENCA APARTMAJEV Z BAZENOM!

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Rotonda Inn
TIK OB MORJU, NOVIGRAD!

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter