Apartmaji Korčula

Apartmaji Ljubičić

Apartmaji Ljubičić

  • 0 Stars.

Apartmaji Ljubičić se nahajajo na otoku Korčula, v kraju Soline. Od morja so oddaljeni le 50 m. V ponudbi imajo 3 apartmaje in 5 sob.


Apartmaji Ljubičić imajo 3 udobne in moderno na novo opremljene apartmaje, ki so locirani poleg renesančnega mesta Korčule, z veličastnimi zidovi in gradovi, z bogato zgodovino, kjer se je rodil Marko Polo. V mirnem zalivu je še posebej primerno za mlade družine z otroki ali skupine ljudi do 12 oseb.
3 apartmaji in 5 sob je popolnoma opremljenih z vsem, kar potrebujete za dopust. V ceno so vključene brisače, posteljnina, klima, internet, play station 3, SAT TV, parkirno mesto, turistična taksa, otroški kotiček, kajak, žar, novi filmi, ležalniki.


Za tiste, ki želite preživeti aktiven dopust pa brezplačno nudijo ribarjenje pred hišo, potapljanje, pešačenje v čudovitem zalivu, kolesarjenje, vožnjo s kajakom, namizni tenis… Več slik in preostale informacije na feeltheholiday.weebly.com


Apartmaji Ljubičić so zaradi tega idealen kraj za uživanje na odpust, daleč od vsakodnevnega modernega življenja in prepolnih destinacije. Če pa želite še več aktivnosti in športa, pa je to prav tako odlično izhodišče za vaše izlete, saj so v neposredni bližini rajski otoki Korčule, na katere je tudi lep pogled s terase, prav tako pa je posebno doživetje tudi enodneven izlet v Nacionalnem parku Mljet.


Pridite in se sprostite…


Cena po dogovoru, najeti je možno tudi celo hišo…


Dobrodošli!


Naslov: Soline BB, Korčula, otok Korčula, Hrvaška
Tel.: 00385 958014444


Soline BB, Korčula, otok Korčula, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Korčula
 Apartmaji Korčula » Korčula
 Manj kot 50 metrov od morja


  • Slike [11]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter