Apartmaji Zadar in okolica

Apartmaji Liverić

Apartmaji Liverić

  • 0 Stars.

Apartmaji Liverić se nahajajo  na otoku Vir, samo 150m od plaže v sredini borovega gozdička. V svoji ponudbi imajo 4 apartmaje primerne za 4 do 6 oseb. Apartmaji imajo eno ali dve spalnici, dnevni prostor s sofo, kuhinjo z jedilnico, kopalnico s tušem in balkon. Vsi apartmaji so moderno in komfortno opremljeni. Vsi apartmaji so klimatizirani, imajo vse potrebne kuhinjske aparate, Wi-Fi, SAT TV in TV.

Dvorišče s svojimi 30000m2 je sestavni del vseh apartmajev in je namenjen za zabavo, druženju gostov v času bivanja. Vsem gostom je na razpolago zunanji žar, miza s stoli (primerno za obed) v senci borovih dreves ter ležalniki, ki so primerni za počitek.

Gosti kateri si svoj dopust ne predstavljajo brez rekreacije imajo možnost uporabe terena za tenis, balinanje, treking steze, ki se razprostirajo v borovem gozdu.
Da bi lahko odrasli lahko brez skrbi uživali v nekaterem od športov, je za najmlajše postavljen kotiček s gugalnicami, peskovniki kot tudi gozd, ki je ograjen z zidom.

Apartmaji se nahajajo na idealni destinaciji za kolesarje( steza do Zadra 24km). Veliko stez na otoku je primerno izven sezone tudi za sprehode,  jogging, kolesarjenje...

Fige, hruške, slive, grozdje in ostale rastline s svojimi mamljivimi vonji iz vrta privabijo goste, da v spremstvu gostitelja naberejo in okusijo čare mediteranske prehrane.

Apartmaji so od centra mesta oddaljeni 800m, 200m od trgovine, 50m od pekarne in od trgovine 300m.

 

Cena: po dogovoru

 

Naslov: Put Slatine 11, Otok Vir, Hrvaška

Tel.: 00385 51 283 140

Mob.: 00385 91 281 9021


Put Slatine 11, Otok Vir, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Zadar in okolica
 Apartmaji Zadar in okolica » Otok Vir


  • Slike [9]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter