Apartmaji Hvar

Apartmaji Larisa

Apartmaji Larisa

  • 0 Stars.

Apartmaji Larisa se nahajajo v zalivu Veprinova, na otoku Hvaru in nudijo robinzonski tip turizma. Hiša je locirana tik ob morju in nudi čudovit pogled na morje. V hiši so trije apartmaji. Štiriposteljni in petposteljni se nahajata v prvem nadstropju, šestposteljni pa v spodnji etaži.

Vsi apartmaji so popolnoma opremljeni, vsak ima več spalnic, opremljeno kuhinjo, kopalnico in teraso s čudovitim pogledom na morje. Vsem gostom je na voljo uporaba skupne terase in kamina. V hiši ni tople vode, je pa na voljo na plaži, kjer je tuš.

Cene so v pred in posezoni od 40 € - 50 € in v glavni sezoni od 50 € - 60 € na dan.

 

Le 20 metrov stran od hiše se nahaja še kamnita hiška, ki jo prav tako lahko najamete in uživate v intimi in bližini morja. Primerna je za štiri osebe in je opremljena z vsemi pripomočki, ki jih potrebujete za brezskrben dopust. Tudi tukaj je topla voda na plaži.

 

Hišni ljubljenčki so dobrodošli. Gostom je na voljo uporaba parkirišča in priveza za čoln. Lastniki nudijo tudi možnost penziona, polpenziona ali nočitev z zajtrkom. Pri njih lahko tudi dnevno naročite svež kruh ali pa si napolnite prenosne računalnike ter telefone.

Morje je oddaljeno samo 10 metrov, center mesta 2 km, trgovina in restavracija pa sta oddaljeni 1,5 km. Lokacija je primerna za družinski oddih ter ljubitelje mirnega in sproščujočega dopusta.


Vabljeni!

 

Naslov: Gdinj, uvala Veprinova, otok Hvar, Hrvaška

Tel.: 00385 12310499

Mobi: 00385 992597222


Gdinj, uvala Veprinova, otok Hvar, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Hvar » Sućuraj
 Počitniške hiše na Hrvaškem


  • Slike [8]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter