Apartmaji Slovenija

Apartmaji Krvavec

Apartmaji Krvavec

  • 0 Stars.

Gorska brunarica v neposredni bližini Krvavca vas vabi s popolnoma novimi apartmaji ob jezeru. Tu boste deležni popolne lokacije v umirjenem gorskem okolju, pa vseeno v neposredni bližini smučišča na Krvavcu. Na voljo so vam trije prostorni apartmaji. Navdušeni boste nad čudovito okolico in idealno izhodiščno točko za pohodnike.

Apartma 1: do 6 oseb,
75 m2, 2 spalnici v zgornjih prostorih vsak s svojim izhod na balkon, dnevna soba, kopalnica. Dnevna soba se odpre na dolg balkon s pogledom na dolino in okoliške hribe. Pomivalni stroj, kamin na drva, velik raztegljiv kavč za 2 osebi.

Apartma 2: do 6 oseb,
75 m2, 2 spalnici v zgornjih prostorih vsak s svojim izhod na balkon, dnevna soba, kopalnica. Dnevna soba se odpre na dolg balkon s pogledom na jezero. Pomivalni stroj, kamin na drva, velik raztegljiv kavč za 2 osebi.

Apartma 3: do 6 oseb,
75 m2, 2 spalnici, dnevna soba, kopalnica. Pomivalni stroj, kamin na drva, velik raztegljiv kavč za 2 osebi.

Oprema apartmajev: Talno ogrevanje, SAT TV, brezplačni WIfi, shramba za smuči, grelci za smučarske čevlje, po potrebi tudi otroški stoli in posteljice, posteljnina, brisače. Če želite vam hladilnik napolnijo z izbranimi jedmi in pijačo.

V jutro se boste zbudili s pogledom na prekrasno naravo, zaspali pa v objemu toplote iz kamina.

Brunarica je od Ljubljane oddaljena 45 mi vožnje, od letališča Jožeta Pučnika pa le 30 min z avtom. Smučišče je oddaljeno cca 500 m. Prevoz do nastanitve je možen z avtom, s kabinsko žičnico, z letališča – lahko pa vam prevoz organizirajo tudi lastniki.

Apartmaji Krvavec so primerni za vse, tako za pare, družine ali skupino prijateljev, kot tudi za bolj sproščena poslovna srečanja ali team-buildinge. Če si želite nekaj drugačnega, če si želite »napolniti baterije«, pridobiti nov ustvarjalni zagon ali pa le pobegniti pred napornim vsakdanom, so apartmaji Krvavec pravi naslov za vas.

Za več informacij pa lahko obiščete tudi njihovo spletno stran.

Dobrodošli!


Naslov: Ambrož pod Krvavcem 16, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Slovenija
Mobi: 00386 (0) 31 319 150

 


Ambrož pod Krvavcem 16, 4207 Cerklje na Gorenjskem, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Krvavec


  • Slike [12]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter