Apartmaji Slovenija

Apartmaji Kolorček

Apartmaji Kolorček

  • 0 Stars.

LAST MINUTE 2016: 

Apartma za 4 osebe: 13.8. - 15.8.

Studio za 2 osebi: 14.7. - 18.8. 

 

Apartmaji Kolorček se nahajajo v Izoli, čudovitem malem obmorskem mestu. Hiša obsega apartma za 4 osebe (2 spalnici) in apartma za 7 oseb (3 spalnice), velikost apartmajev se lahko poljubno spreminja.

 

Apartmaji se nahajajo v mirnem,  zelenem okolju, od morja in plaže so oddaljeni le 20m in le 5 minut hoje do centra mesta.
Gostom je poleg lepo urejenega, klimatiziranega  apartmaja  na razpolago senčna terasa s pogledom na morje in kaminom, na katerem si lahko pripravijo jedi na žaru. Ker je pod hišo naravna plaža je gostom na razpolago tuš na dvorišču hiše, tako so gostje pri njih lahko kar cel dan v kopalkah. Parkirišče je na dvorišču hiše.

 

Apartmaja vsebujeta kuhinjo s pripadajočo opremo (hladilnik, štedilnik, kuhinjske posode, jedilni pribor), kopalnico z WC-jem, tuš kabino in pralnim strojem, TV, kabelsko TV, internet, klimo in centralno gretje.

Vsak apartma ima na voljo tudi lastno parkirišče, posebni vhod, balkon, skupno teraso in uporabo žara ter pogled na morje. Dovoljeni so hišni ljubljenčki.

 

Izola je kraj, poln bogate zgodovine, ribiške tradicije, pestre ponudbe kulinaričnih dobrot in gostoljubnih prebivalcev, zato vam ne bo žal, če preživite vaš dopust v Apartmajih Kolorček!

 

Naslov: Ob pečini 9, Izola, Slovenija

Mob.: 00386 31 367 058 (gospa Jasna)
Ob pečini 9, Izola, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Izola


  • Slike [7]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter