Apartmaji Zadar in okolica

Apartmaji Jurlina

Apartmaji Jurlina

  • 0 Stars.

Apartmaji Jurlina nudijo prijeten oddih ob čistem morju, v bližini atraktivnih lokacij za rekreacijo in zabavo, v Selinah. Na voljo je najem sob, studio apartmajev in apartmajev.

V prvem nadstropju sta na voljo dva studio apartmaja, ki sta primerna za 3 osebe in imata kuhinjo, kopalnico, klimo, TV, Wi-Fi in teraso. Možno je dodati tudi pomožno ležišče, ki je brezplačno. V istem nadstropju sta tudi dva studia za po dve osebi, ki imata enako opremo kot studia za 3 osebe.

V pritličju so na razpolago štiri triposteljne sobe, velika kuhinja, TV, Wi-Fi, dve kopalnici, trije WC-ji in dve veliki terasi. V vsako sobo je možno dodati brezplačno dodatno ležišče. Sobe lahko najamete tudi kot velik skupen apartma.

Na voljo je tudi en dvosoben apartma, ki ima spalnico, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico, TV, klimo, Wi-Fi in dva balkona.

Za vse goste je prav tako na voljo parkirišče. Plaža je oddaljena le nekaj metrov. Apartmaj Jurlina so od otoka Paga oddaljeni 45 minut vožnje, od Zadra pa samo 20 minut. V neposredni bližini je tudi nekaj nacionalnih parkov, najbližji je NP Paklenica, ki je zagotovo vreden obiska.

 

Vabljeni!

 

Naslov: Ulica dr. Franje Tuđmana 147, Seline, Hrvaška

Mobi: 00385 915330799


Ulica dr. Franje Tuđmana 147, Seline, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Zadar in okolica
 Apartmaji Zadar in okolica » Starigrad - Paklenica


  • Slike [11]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter