Apartmaji Zadar in okolica

Apartmaji Jović

Apartmaji Jović

  • 0 Stars.

Apartma Jović se nahajajao v Starigrad - Paklenici, ki je primerna tako za ljubitelje morja in umirjenega uživanja na plaži, kot tudi za aktivne športnike (plezalna stena). Svojim gostom nudijo namestitev v treh apartmajih, in sicer v objektu s skupno uporabo žara, pokrite terase z vrtno garnituro in dvoriščem (500m2).

 

Apartma 1: 50m2, 4 osebe, prvo nadstropje, spalnica z nadkrito teraso s pogledom na morje, dnevna soba z dodatnim ležiščem, popolnoma opremljena kuhinja, kopalnica, internet, satTV.

 

Apartma 2: 50m2, 4 osebe, prvo nadstropje, spalnica z nadkrito teraso in pogledom na morje, dnevna soba z dodatnim ležiščem, popolnoma opremljena kuhinja, kopalnica, internet, satTV.

 

Apartma 3: 36m2, 3 osebe, pritličje, spalnica, kuhinjski prostor z dnevno sobo (dodatno ležišče za eno osebo), izhod na nadkrito teraso, klima, satTV, kopalnica, internet.

 

V vseh apartmajih so dovoljeni hišni ljubljenčki. APartmaji se nahajajo na mirni lokaciji, vsem gostom je na voljo tudi uporaba parkirišča. Center mesta s trgovinami in restavracijami je oddaljen le 100 metrov. Najbližja plaža je oddaljena 300 metrov. V neposredni bližini se lahko sproščate s kolesarjenjem, sprehajanjem, odbojko, namiznim tenisom, minigolfom, tenisom ali pa se razvajate v wellnessu Hotela Alan. Obiščete lahko tudi bližnje Nacionalne parke.


Vabljeni!

 

Cena: po dogovoru (odvisno od števila oseb, datuma najema in števila nočitev)

 

Naslov: A. Stepinca 17, Starigrad - Paklenica, Hrvaška

Mobi: 00385 98650782


A. Stepinca 17, Starigrad - Paklenica, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Zadar in okolica
 Apartmaji Zadar in okolica » Starigrad - Paklenica


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter