Apartmaji Kvarner

Apartmaji Jadranovo

Apartmaji Jadranovo

  • 0 Stars.

Na severnem delu Jadrana hrvaške obale, natančneje v mestu Jadranovo se nahajajo apartmaji Jadranovo, ki vam bodo zagotovili nepozabne počitnice. V svoji pestri ponudbi imajo 2 družinski hiši s 6 moderno opremljenimi apartmaji. Na voljo so vam naslednji apartmaji:

*Apartma A1 je studio apartma za 2 osebi in ima majhno kuhinjo, dnevno sobo z zakonsko posteljo, kopalnico in balkon. Opremljen je tudi s SAT-TV-jem.

*Apartma B1 sprejme 2-4 oseb in ima majhno kuhinjo, dnevno sobo, ločeno spalnico, kopalnico in balkon. Opremljen je tudi s SAT-TV-jem in dodatnim ležiščem.

*Apartma C1 je velik apartma za 2-4 oseb in ima vse potrebno opremo, ki jo družina potrebuje za popolne počitnice. Prav tako ima SAT-TV in balkon s čudovitim pogledom.

*Apartma D1 je novejši apartma s pogledom na morje in gore. Apartma ima 2 sobi, kuhinjo, kopalnico, SAT-TV in balkon ter teraso. Sprejme od 4-6 oseb.

*Apartmaja A2 in B2 sta primerna za 4-5 oseb in imata 2 spalnici, dnevni prostor, kopalnico, kuhinjo in teraso.

Hiši se nahajajo v zelo mirni ulici, kjer boste lahko uživali svoj dopust in tako pustili svoje skrbi doma. Dve čudoviti plaži, primerni tudi za otroke se nahajata le 5 minut stran od apartmajev.

 

Naslov: Mali dol 13-15, Jadranovo, Hrvaška

Mobi: 00385 98 208 030
 


Mali dol 13-15, Jadranovo, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Kvarner
 Apartmaji Kvarner » Crikvenica


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jana
REZIDENCA APARTMAJEV Z BAZENOM!

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Rotonda Inn
TIK OB MORJU, NOVIGRAD!

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter