Apartmaji Dubrovnik in okolica

Apartmaji Iva

Apartmaji Iva

  • 0 Stars.

Apartmaji Iva se nahajajo v Orebiću, le 100 m od morja in plaže. V svoji ponudbi pa imajo tri apartmaje. Apartma 1(4+3) ima dve spalnici, dnevno sobo, kopalnico, wc, dva balkona, satTV, klimo in pa kuhinjo. Studio apartma 2(2+1) ima spalnico, kopalnico, WC, satTV, balkon in kuhinjo. Apartma 3(4+2) ima dve spalnici, dve kopalnici, 2 WC-ja, balkon, kuhinjo in satTV. Gostom je na voljo tudi parkirišče.

Mestece Orebić se nahaja pod hribom Sveti Ilija, ki ga zavetniško ščiti pred vplivi burje. Oddih boste lahko preživeli na prelepih plažah in uživali v skritih kotičkih in zalivih s čistim morjem v neokrnjeni naravi. Kulturni znamenitosti Orebića sta Pomorski muzej in Frančiškanski samostan, ki se nahaja na 150m nadmorske višine ter nudi čudovit razgled na Pelješki kanal, Korčulo, Mljet in Lastovo. Iz mesta vsak dan vozijo ladjice kot tudi trajekt na Korčulo, ki je oddaljena le 2 km.

Apartmaji Iva v Orebiću so primerni za tiste, ki si želite sproščujočega oddiha, kjer vam bo vse na dosegu roke, kot tudi za tiste, ki se radi odpravite raziskovati naravo in kulturo bližnje okolice.

 

Naslov: Braće Radića 11, Orebić, Hrvaška

Mobi: 00385 98464521


Braće Radića 11, Orebić, HrvaškaOther Categories:
 Apartmaji Dubrovnik in okolica
 Apartmaji Dubrovnik in okolica » Orebić


  • Slike [6]
  • Pošlji sporočilo
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene v SEPTEMBRU !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter