Apartmaji Slovenija

Apartmaji in sobe Češnjev Gaj

Apartmaji in sobe Češnjev Gaj

  • 0 Stars.

Dobrodošli v apartmajih in sobah ČEŠNJEV GAJ, v vasi Vipolže, ki leži v osrčju, vedno  s soncem obsijanih Goriških Brd. Češnjev gaj vam nudi sprostitev in užitek, v bližnji in daljši okolici pa imate možnost ogleda kulturnih in zgodovinskih znamenitosti, kolesarjenje, obisk gora in morja, pohodništvo, obiski zasebnih vinskih kleti, degustacije in bogato lokalno kulinarično ponudbo.

Na voljo imajo 4 nove in sodobno opremljene apartmaje in 2 sobi:

Divjaka: za 2 osebi; opremljena kuhinja, pomivalni stroj, kopalnica/sušilnik za lase, postelja za dve osebni, po dogovoru otroška postelja. TV/SAT, brezplačni internet/wireless, posteljnina, brisače. Balkon s stoli in mizo.

Kozanka: od 2 – 5 oseb; opremljena kuhinja, pomivalni stroj, kopalnica/sušilnik za lase, dvoposteljna soba +3 dodatna ležišča, po dogovoru otroška postelja. TV/SAT, brezplačni internet/wireless, posteljnina, brisače. Balkon s stoli in mizo.

Tercinka: od 2 – 5 oseb; opremljena kuhinja, pomivalni stroj, kopalnica/sušilnik za lase, dvoposteljna soba +3 dodatna ležišča, po dogovoru otroška postelja. TV/SAT, brezplačni internet/wireless, posteljnina, brisače. Balkon s stoli in mizo.

Šempeterka: od 2 – 5 oseb; opremljena kuhinja, pomivalni stroj, kopalnica/sušilnik za lase, dvoposteljna soba+3 dodatna ležišča, po dogovoru otroška postelja. TV/SAT, brezplačni internet/wireless, posteljnina, brisače. Balkon s stoli in mizo.

Čufarca (soba): postelja za 2 osebi, manjši hladilnik, kopalnica/sušilnik za lase. TV/SAT, brezplačni internet/wireless, posteljnina, brisače. Balkon s stoli in mizo.

Vipavka (soba): postelja za 2 osebi + dodatno ležišče, manjši hladilnik, kopalnica/sušilnik za lase. TV/SAT, brezplačni internet/wireless, posteljnina, brisače. Balkon s stoli in mizo.


Naslov: Vipolže 74, Dobrovo, Goriška Brda, Slovenija

Tel: 00386 41 830 360

Tel: 00386 31 400 268

Tel: 00386 59 931 521
 


Vipolže 74, Dobrovo, Goriška Brda, SlovenijaOther Categories:
 Apartmaji Slovenija
 Apartmaji Slovenija » Goriška Brda


  • Slike [5]
  • Pošlji sporočilo
  • Obišči spletno stran
  • Pišite nam za ponudbo

FIRST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Oaza
Super cene za 1. MAJ !!!

LAST MINUTE

Kliknite za ponudbo!

Apartmaji Jolanda - Grebaštica
SAMO 7 m OD PLAŽE

*26.8. - 01.09. in od 15.09. dalje za 4+2

*24.8. - 29.08. in od 08.09. dalje za 3+1

Spremljajte nas tudi na

Facebook Twitter